Boekrecensies, Roman

Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover

OnvoorwaardelijkTitel: Onvoorwaardelijk
Auteur: Colleen Hoover
Verschenen: juni 2015
Pagina’s: 304
Uitgever: Zomer & Keuning

Onvoorwaardelijk, de emotionele rollercoaster van New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover! Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen?

Mening over Onvoorwaardelijk

Wauw, wat heeft Colleen Hoover een fantastische schrijfstijl! Ik had nog niet eerder een boek van haar gelezen (wel wacht er nog een boek in m’n kast die ik echt wil lezen!), dus ik wist niet wat ik van haar kon verwachten. Ze schrijft heerlijk soepel, en dit verhaal is hoe dan ook een must-read voor de zomer.

Er wordt geschreven vanuit het hedendaagse perspectief van Tate, en vanuit de zes jaar jongere Miles. Op die manier leer je zowel Tate als Miles goed kennen, en vooral omdat Miles niet over zijn verleden wil praten is het heel interessant om meer over hem te weten te komen. In dit boek komen best wat seksscènes aan bod. You’ll love it, or you’ll hate it. Buiten het feit dat er seks aan bod komt, is het ook een zwaar verhaal waarin Colleen Hoover romantiek heeft verwerkt.

De laatste tien bladzijdes moest ik zo hard huilen. Dit verhaal raakte me echt keihard van binnen. Wat een bijzonder verhaal. Ik wil er zo min mogelijk over zeggen, want ik hou niet van spoilers. Ik kan je alleen vertellen dat als je van een goede new adult houdt, je met dit boek aan het juiste adres bent. Een heerlijk boek waarin je je prima kunt inleven en mee kunt wegzwijmelen. Ik ben door dit boek van Colleen Hoover gaan houden, ik wil meer boeken van haar lezen!

Meer recensies lezen van de boeken van Colleen Hoover? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Melissa Charlotte juli 12, 2015 at 08:28

  Nu ben ik nog meer benieuwd naar dit boek dan ik al was. Dus ik heb m meteen gekocht op m’n iPad voor de vakantie om te lezen. Hoop dat ik er aan toe kom, heb echt al teveel boeken gekocht haha..

 • Reply Fleur juli 12, 2015 at 09:47

  Argh! Waarom zijn er op dit moment zoveel goede boeken! Deze staat ook op mijn to read lijstje, maar nu kan ik bijna niet meer wachten tot ik het boek dat ik nj aan het lezen ben uit heb en hier in kan beginnen ik beb zoooo benieuwd!

 • Reply Annabel juli 12, 2015 at 12:29

  Klinkt leuk! Ik ben heel benieuwd. Ik heb tot nu toe geen new adult boeken gelezen, voornamelijk Young adult. Daar gaat de spanning tussen personages soms net niet ver genoeg vind ik 😉 dus misschien is dit een leuk boek om een keer te proberen!

 • Reply Simone juli 13, 2015 at 14:54

  Dit klinkt als een ontzettend interessant en aangrijpend verhaal. Moet zeggen dat ik er veel goede dingen over gehoord hebben. Deze gaat dus ook op de To-Read-stapel.

 • Reply beautifulday4makeup juli 14, 2015 at 11:25

  Ik ben erg benieuwd naar het boek. Mss dat ik hem nog wel lees

 • Reply Esther juli 14, 2015 at 16:53

  Klinkt leuk. 🙂

 • Reply Jessica juli 15, 2015 at 22:10

  Sterrenhemel is ook echt een aanrader van Colleen Hoover 😀

 • Reply Recensies: Colleen Hoover - Onvoorwaardelijk | Ranking the Books oktober 9, 2015 at 11:55

  […] Adorable Books; **** […]

 • Leave a Reply