Onbezorgd & Onbepaald
Adorable Bookclub,  Boeken,  New Adult

Onbezorgd & Onbepaald (Stouter #7) – Christina Lauren

Voor Adorable Bookclub mocht Fleur het zevende en laatste deel van de stouter serie lezen: Onbezorgd & Onbepaald geschreven voor Christina Lauren. Bekijk de recensie hieronder!

Waar gaat Onbezorgd en Onbepaald over?

De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die stage loopt bij het bedrijf waar Niall werkt. Hij valt als een blok voor de ambitieuze stagiaire. Zo ver van huis is het makkelijk om de echte wereld te vergeten, maar hoe zal het het kersverse koppel vergaan wanneer ze terug zijn in Londen?

Lees na Stouter – Onbezorgd verder in Stouter – Onbepaald en ontdek hoe het gaat met Hanna en Will, die op het punt staan om een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Het koppel gaat trouwen, maar de twee hebben moeite om te besluiten waar ze gaan wonen. Het met elkaar eens worden blijkt een hele nieuwe uitdaging te zijn..

Onbezorgd

In Onbezorgd maak je kennis met Niall Stella en Ruby Miller. Twee personages die in de voorgaande delen nog niet eerder zijn voorgekomen. Alhoewel, in het vorige deel leerde we wel al kort Niall Stella kennen, het broertje van Max. Het zijn twee verfrissende en nieuwe personages die mij blij hebben verrast. Of eigenlijk heeft dit hele verhaal mij blij verrast. Waar ik de sex scènes best wel veel vond in het vorige deel is dat hier ook aanwezig, maar toch is het anders. Deze twee personages beginnen vanaf nul, omdat ze allebei een verleden hebben dat ze met zich meedragen. En dat verleden en het ontleden daarvan geeft het verhaal veel meer diepgang. En door die diepgang ga je toch ergens wel heel erg meeleven met deze personages. En dat maakt denk ik dat ik dit deel tot nu toe mijn favoriete deel vind. Juist omdat het hier wat dieper gaat en de sex scènes wat meer op de achtergrond staan. Er zit echt een verhaal in naast de liefde en dat maakt je nieuwsgierig hoe dat uit gaat pakken. Ja, dit deel is zeker goed in de smaak gevallen!

Onbepaald

Het laatste deel van de stouter serie gaat over Hanna en Will. Ze staan op het punt om elkaar het ja-woord te geven en hebben zin in dit nieuwe hoofdstuk. Alleen hebben ze ook hun twijfels. Hanna is in verschillende steden aan het solliciteren en ze hebben nog niet besloten waar ze willen en kunnen gaan wonen. Met andere woorden; je leest in dit laatste mini deel hoe Will en Hanna het geluk vinden en daarna keuzes moeten gaan maken waar ze allebei niet zo goed raad mee weten. En dat wekt de nodige irritaties op. Dit laatste kort en krachtige deel vond ik heel fijn lezen. Je leert Hanna en Will, die uiteraard in eerdere delen ook al voorkomen, in korte tijd kennen en snapt de struggles. Ze willen allebei elkaar gelukkig zien maar wel met hn carrière die ook goed loopt. En dat moeten ze bespreken. Alleen is dat bespreken toch wel hun struikelpunt. En dat maakt het een fijn boek dat snel weg leest. Het verhaal is niet langdradig, maar ook zeker niet inhoudsloos. Er zit wel iets minder spanning in als in de andere delen, maar dat vond ik eigenlijk niet heel storend.

Dit laatste deel van deze serie is niet mijn favoriete maar ook zeker niet eentje die ik je niet zou kunnen aanraden. Het is een fijn boek voor tussendoor om daarna weer in iets diepgaanders te duiken.

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

onbezorgd onbepaald

Titel: Onbezorgd & Onbepaald (Stouter #7)
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: december 2017
Pagina’s: 417
Uitgever: Xander Uitgevers

bol-button

Rating: 4/5

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *