onbetrouwbaar
Boekrecensies,  Roman

Onbetrouwbaar (Stouter #4) – Christina Lauren

Na Ondenkbaar, Onverwacht, Ongebonden, van Christina Lauren, is het nu tijd voor deel 4 in de Stouter-serie: Onbetrouwbaar. Je leest hier de recensie op Adorable Books.

De Londense Pippa Cox weet niet wat ze ziet als ze haar vriend in bed betrapt met een ander. Om hem uit haar hoofd te zetten gaat ze met vrienden op een roadtrip door Amerika. Daar ontmoet ze Jensen Bergstrom, een extreem aantrekkelijke man die Pippa direct haar Londense leven doet vergeten. Jensen lijkt gereserveerd en afstandelijk. Na een pijnlijke scheiding weigert hij zich te binden. Maar de aantrekkingskracht tussen Pippa en hem valt niet te ontkennen… Kan de ondeugende, excentrieke Pippa zijn twijfels wegnemen en Jensen voorgoed voor zich winnen?

Onbetrouwbaar is het vierde deel in de Stouter-serie. Echter zijn alle boeken op zichzelf te lezen. Wel is het zo dat de personages uit de vorige boeken terugkomen, maar voor het verhaal zijn ze niet van dergelijk belang dat je de vorige boeken gelezen moet hebben. In Onbetrouwbaar gaat het om Pippa (hoe leuk is die naam trouwens) en Jensen. Pippa heeft het net uitgemaakt met haar vriend en gaat op reis met vrienden in Amerika. Jensen werkt hard en neemt nooit vakantie en besluit ook eens gek te doen en mee te gaan op reis. Je snapt het al: het gaat om dezelfde reis.

Het ene hoofdstuk wordt verteld vanuit Pippa, het andere vanuit Jensen. Dat maakt dat het verhaal lekker afwisselend wordt beschreven en je door het boek heen vliegt. De Stouter-reeks staat bekend om hier en daar een seksscène, maar ik moet zeggen dat er minder voorbij kwamen in dit boek. Iets wat ik totaal niet erg vind, want de vorige drie boeken werden daardoor op een gegeven moment wel eentonig. Dit verhaal gaat dieper in op de personages en op wat ze hebben meegemaakt in hun leven en dat maakt het een vlot en aantrekkelijk verhaal.

Onbetrouwbaar is een heerlijk boek dat je in een mum van tijd uitleest’

Al met al is Onbetrouwbaar geen hoogstaand boek, maar het is wel een heerlijk boek dat je in een mum van tijd uitleest. En dat is op zijn tijd heel fijn. Absoluut een aanrader om deze zomer op vakantie te lezen!

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

stouter onbetrouwbaar

Titel: Stouter – Onbetrouwbaar
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: april 2017
Pagina’s: 416
Uitgever: Xander Uitgevers
Oorspronkelijke titel: My Not So Perfect Life

bol-button

Rating: 3,2/5

One Comment

  • Michelle

    Ik ben zo benieuwd naar deze hele boekenserie, maar vooral naar dit vierde deel. Ik heb al meerdere recensies gelezen en ik weet nu al dat Pippa en Jensen een interessant verhaal te vertellen hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *