Onbegrensde liefde
Boekrecensies,  Roman

Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) – Lisette Jonkman

Lisette Jonkman is terug met het tweede deel uit de Onbreekbaar-serie! Na het eerste deel (Buren with benefits) kon ik niet wachten om deel twee te lezen: Onbegrensde liefde.

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen, hoewel Abby zich blijft afvragen of ze wel toe is aan een nieuwe relatie. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Toen ik Buren with benefits had gelezen, kon ik niet wachten om te beginnen in het tweede deel van de nieuwe serie van Lisette Jonkman: Onbreekbaar. Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het onwijs knap vind dat Lisette in zo’n korte tijd zoveel boeken heeft geschreven. Veel slapeloze nachten en schrijven aan een stuk en ze perst er ‘even’ drie boeken uit. Hoe doet ze het in hemelsnaam? Maar goed, over naar de orde van de dag: Onbegrensde liefde.

Buren with benefits had een open einde, dus ik kon niet wachten om verder te lezen. In deel 2 sleept Abby de ene na de andere modellenopdracht binnen en het gaat goed met haar. Behalve dan dat ze Ferdi mist, terwijl ze hem tegelijkertijd een klootzak vindt. Ferdi heeft het maar druk met zijn stalkerige ex-vriendin Merle. Ferdi en Abby blijven in de ontkenningsfase naar elkaar toe, maar hoe lang gaat dat nog duren? Ze zijn smoorverliefd op elkaar, dat ziet iedereen.

‘Je kunt niet stoppen met lezen van Onbegrensde liefde

Deel twee – Onbegrensde liefde – leest net zo lekker weg als deel een. Ik hou gewoon van de schrijfstijl van Lisette Jonkman. De vonken tussen Ferdi en Abby spatten gewoon uit het boek (in plaats van van het scherm). Er gebeurt een heleboel in het boek: van heftige dingen tot dronken mensen op studentenfeestjes. Een afwisseling van heftig en luchtig, dat leest prettig en dat houdt het tempo erin. Ik blijf het zeggen, maar Lisette Jonkman schrijft gewoon heel fijn en je kunt niet stoppen met lezen. Ik kan niet wachten om deel drie te gaan lezen en ik denk dat ik het dan heel jammer vind dat de trilogie afgelopen is.

Meer recensies lezen van de boeken van Lisette Jonkman? Klik dan hier.

onbreekbaar lisette jonkman

Titel: Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2)
Auteur: Lisette Jonkman
Verschenen: oktober 2018
Pagina’s: 250
Uitgever: LS Amsterdam

bol-button

Rating: 4/5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *