Onafscheidelijk en onbereikbaar 1
Adorable Bookclub,  Boeken,  Boekrecensies,  New Adult

Onafscheidelijk & Onbereikbaar (Stouter #6) – Christina Lauren

Voor Adorable Books mocht Fleur het zesde deel van de stouter serie lezen: Onafscheidelijk & Onbereikbaar geschreven voor Christina Lauren. Ik had deze serie al vaker voorbij zien komen maar zelf ben ik er nog niet eerder aan begonnen. Omdat ik wel van de boeken ben waar veel diepe liefde in voorkomt was ik benieuwd naar deze serie. Ik vertel je graag wat ik er van van vond!

Waar gaat Onafscheidelijk en onbereikbaar over?

Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht hun toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-het-huwelijk-belofte die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel het om elkaar in in de haren te vliegen tot ze klaar het ja-woord geven? Lees na stouter – onafscheidelijk door in Stouter- Onbereikbaar en ontdek hoe het met het onweerstaanbare koppen Sara Dillon en Max Stella gaat nu ze kersverse ouders zijn. Slagen zij erin de uitdaging van het ouderschap t combineren met hun liefde voor elkaar?

Onafscheidelijk

Omdat ik de voorgaande delen nooit heb gelezen van deze serie startte ik dus compleet blanco. Met geen idee van de personages en de verhalenlijnen. En eerlijk; ik heb er even in moeten komen. Je wordt gelijk namelijk het diepe in gegooid met Onafscheidelijk. Chloe en Bennet staan op het punt om te gaan trouwen. Maar vóórdat ze gaan trouwen hebben ze nog een pre-wedding diner met de families die nogal apart zijn én daarnaast moeten de puntjes op de “i” worden gezet wat betreft de voorbereidingen van de bruiloft. En als je verloofde dan ook nog voorneemt om geen seks te hebben in de dagen voor het huwelijk terwijl dit normaal thuishoort in de dagelijkse gang van zaken… Dan ga je het elkaar gewoon zo moeilijk maken op welke mogelijke manier zo hard als het kan. Met andere woorden: dit deel gaat over Chloe en Bennet die nogal veel verwachtingen hebben en het elkaar daardoor niet makkelijker maken. En dat maakt dat er nogal veel ‘heets’ gebeurt in de dagen voorafgaand aan de bruiloft.

Vanaf het begin afgaan heb ik toch wel het gevoel gehad dat ik wat miste aan het verhaal. Je merkt dat er een hele verhalenlijn vooraf aan deze bruiloft is. Dus misschien, achteraf om het compleet te kunnen maken, had ik de vorige delen wel willen lezen voor ik aan dit deel begon. Maar dat maakt niet dat het ondanks best wel een “heet” verhaal was. Alles wordt tot in detail beschreven wat voor mij misschien niet perse altijd had gehoeven. De schrijfstijl is wel weer heel makkelijke en dat maakt, ondanks dat ik dus een stukje voorafgaande informatie miste, dat het super fijn weg las. Toch is het ook leuk om te lezen hoe Chloe en Bennet het zichzelf moeilijk maken, dat dan weer wel.

Onbereikbaar

Het tweede deel van deze bundel gaat over Sara en Max. Sara, die in Onafscheidelijk al zwanger was, heeft in dit deel inmiddels de baby gekregen. En die baby zet hun leven toch wel behoorlijk op de kop. Je leest hoe zij stoeien met het verdelen van de aandacht van de baby naar elkaar en hoe ze het ‘normale’ werk leven mét uitgaan weer proberen op te pakken. Uiteraard gebeurt dit allemaal met de nodige vraagtekens en obstakels die dit hun relatie brengt. En verlangens, want net zoals in Onafscheidelijk spelen ook verlangens hier weer een grote rol!

Dit deel vond ik eerlijk gezegd fijner om te lezen en dat ging dan ook voorspoediger dan Onafscheidelijk. Het heeft naar mijn idee veel meer een verhaal omdat Sara en Max in een ‘nieuw’ deel met meer verantwoordelijkheden terecht komen en daar hun draai in moeten vinden. Ook vind ik het mooi hoe je er op het eind achter komt (vooral als je de vorige delen niet hebt gelezen zoals mij) wat zij in hun verleden zoal hebben gedaan. Het is dan ook absoluut geen standaard ‘een stel krijgt een baby en ze vinden de liefde in een relatie niet meer terug’-boek.

‘Als je op zoek bent naar een boek dat verschillende afspecten vertelt en geen diepgang nodig hebt, dan is Onafscheidelijk en Onbereikbaar een aanrader!’

Als je op zoek bent naar een boek dat verschillende aspecten van liefde vertelt en geen échte diepgang nodig hebt dan is dit boek zeker een aanrader. Het heeft de nodige Vijftig Tinten ingrediënten wat het ook wel weer een andere draai geeft. Het zou niet zo snel een favoriete serie worden die ik keer op keer opnieuw zou gaan lezen, maar het heeft zeker wel iets waardoor je toch wilt weten hoe het afloopt! En daarnaast kun de delen prima los van elkaar lezen.

Meer recensies lezen van de boeken van Christina Lauren? Klik dan hier.

onafscheidelijk & onbereikbaar

Titel: Onafscheidelijk en Onbereikbaar (Stouter #6)
Auteur: Christina Lauren
Verschenen: oktober 2017
Pagina’s: 287
Uitgever: Xander
Originele titel: Beautiful beginning & beautiful beloved
bol-button

Rating: 3/5

 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *