On top Anna Nooshin
Boekrecensies, Non-Fictie

On Top – Anna Nooshin

Ik ontving onlangs het boek van Anna Nooshin, en oh wat was ik blij! Ik keek al maanden uit naar de komst van dit boek, zeker omdat Anna zo’n topvrouw is. Vandaag vertel ik wat ik van het boek On Top vind!

Anna Nooshin is een ondernemer in hart en nieren en heeft NSMBL opgericht, een online vrouwenmagazine. NSBML groeide in een mum van tijd uit tot een magazine dat niet meer weg te denken is uit het Nederlandse web. Anna bezoekt verschillende Fashion Weeks, zoals New York en Parijs. Daarnaast heeft Anna sinds kort een eigen YouTube kanaal waar ze video’s plaatst. Eind april verscheen het boek On Top.

Waar gaat On Top over?

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien. Wat gebeurt er als je ineens “on top” staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

Wat een heerlijk boek is dit, kan ik je vertellen. Ik heb hem in een middag uitgelezen. Dit boek is een combinatie van allerlei persoonlijke verhalen en ervaringen. Anna’s jeugd komt voorbij, maar ze deelt ook haar leerzame momenten tijdens de niet altijd prettige banen en feedback van haar personeel. Al die persoonlijke verhalen en ervaringen zijn omgetoverd tot allerlei handige tips voor in het dagelijkse leven. Niet alleen de verhalen, ervaringen en tips zijn leuk om te lezen… De foto’s zijn écht een aanvulling op het boek! Vakantiekiekjes, selfies, familiefoto’s. Zo leuk om te zien!

On Top 3 On Top

Ik heb meerdere boeken van bekende bloggers en YouTubers gelezen, maar geen enkel boek kon tippen aan dit boek. Naar mijn idee is On Top een boek dat je vaker uit de kast zult trekken om er even in te neuzen, en is het geen boek voor één keer. Ik heb zo genoten van de verhalen en van alle tips. Ik zou zeker aanraden om dit boek te kopen, alleen al de prachtige hardcover staat mooi in je boekenkast.

6

On Top van Anna Nooshin is te koop bij onder andere bol.com en kost €20,00.

Meer recensies lezen van de boeken van Anna Nooshin? Klik dan hier.
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Marlissa mei 1, 2015 at 16:29

  Het ziet er ook zo mooi uit. Ik wil het boek hebben:)

 • Reply Anneke mei 2, 2015 at 09:57

  Ik heb eigenlijk niets met Anna, maar haar boek lijkt me heel fijn!

 • Reply beautifulday4makeup mei 2, 2015 at 23:03

  Leuk dat je op een namiddag het boek gelezen hebt

 • Reply Lisanne mei 3, 2015 at 10:25

  Fijne recensie, ik heb het boek jammer genoeg nog niet binnen. Zo benieuwd naar!

 • Reply Do mei 3, 2015 at 13:40

  Fijne review! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, ik volg Anna sinds kort op haar YouTube kanaal en ik vind dat ze dat zo leuk doet 🙂

 • Reply Esther mei 8, 2015 at 17:30

  Ik hou echt van haar website. 🙂 Dit lijkt me echt een leuk boek!

 • Leave a Reply