Boeken,  Boekrecensies

On life – Anna Nooshin

Anna Nooshin On Life

Onlangs is het nieuwste boek van Anna Nooshin, bekend van haar YouTube kanaal, NSMBL en RTL Boulevard, verschenen. Anna schreef al eerder het boek On top, een boek dat het afgelopen jaar veel is verkocht. Ik heb dit boek ook gelezen en was enorm benieuwd naar On life. Benieuwd wat ik van het boek vond? Lees gauw de recensie!

Persoonlijke verhalen over fashion, beauty, reizen,vriendschap, zelfvertrouwen en de liefde.
Na haar succesvolle eerste boek On Top, lanceert Anna Nooshin nu On Life. In dit prachtig vormgegeven boek geeft Anna een inkijkje in haar waanzinnige leven. En gunt ze haar lezers een blik in haar polaroid-boeken, een archief dat ze de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. In On Life gaat Anna Nooshin in gesprek met de mensen die het dichtst bij haar staan. Op deze manier maak je op een heel persoonlijke manier kennis met haar inspiratiebronnen.
Eerlijk en authentiek als altijd laat Anna zien hoe ook jij je dromen waar kunt maken. Je wordt daarbij uitgedaagd om voor jezelf op te schrijven welke doelen je wilt bereiken en wat er op jouw bucketlist moet staan.

Nadat ik On top had gelezen was ik helemaal verkocht. Wat een leuk boek, wat zat het lekker in elkaar en wat had Anna het fijn geschreven. Je kunt je dan ook voorstellen dat ik heel erg uitkeek naar On life. Toen ik het boek binnen kreeg was ik enigszins verrast. Het boek was namelijk een stuk kleiner van formaat en leek in geen ieder opzicht op On top. Wat jammer! Gelukkig drukte dat de pret niet, want ik kon niet wachten met starten.

Anna Nooshin On Life 2

On life deed me enorm denken aan een klein en fancy tijdschrift. Er staan onwijs veel interviews in en vooral ook veel prachtige foto’s waar Anna te zien is met de mensen die zij lief heeft. Doordat ieder hoofdstuk begint met een onderwerp, een ander persoon, leest het lekker weg. Zeker omdat het in interview-stijl is.

On life doet me enorm denken aan een klein en fancy tijdschrift.

Wat ik wel jammer vind, is dat ik het idee heb dat er veel van dezelfde stof aan bod is gekomen als in On top. Je merkt dat Anna wat meer verdiept op de stof in gaat en dat is fijn, maar het treedt wel in herhaling. Toch vind ik het een boekje dat wel in mijn boekenkast moet staan, niet alleen vanwege de prachtige foto’s en de inspirerende interviews, maar ook omdat het fijn weg leest.

Al met al vind ik On life een enorm leuk, schattig boekje. Ik ben nog steeds wel een beetje teleurgesteld over het formaat, maar ben heel blij met het boekje in mijn kast. Het staat zo schattig.

verborgenTitel:  On life
Auteur: Anna Nooshin
Verschenen: juni 2016
Pagina’s: 160
Uitgever:  Spectrum

bol-button

Rating: 3/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *