Netflix

OMG! Gossip Girl blijft tóch op Netflix staan in 2018!

Vorige week kwam het droevige nieuws dat Gossip Girl van Netflix afgehaald werd. Maar we hebben goed nieuws voor alle Gossip Girl fans: de serie blijft er namelijk nog een jaar op staan! 

Netflix heeft de rechten om deze serie aan te mogen bieden namelijk verlengd, waardoor Gossip Girl op korte termijn niet verwijderd zal worden! Dat bevestigde Netflix op Twitter. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Want nu kunnen we heel 2018 ook nog genieten van de avonturen van Blair, Serena, Chuck en Nate.

Vorige week merkten kijkers van de serie dat er een melding verscheen dat Gossip Girl nog maar tot 31 december beschikbaar zou zijn. De horror! Twee jaar geleden zou de licentie al verlopen, maar toen wist Netflix na veel gestalk van Gossip Girl fans het contract toch nog te verlengen tot en met 2017. Nu is het contract dus verlengd tot en met 2018.

via GIPHY

Gossip Girl blijft op Netflix in 2018

En ook al heb ik de serie al twee keer helemaal gezien, toch ben ik heel blij dat ik altijd de mogelijkheid heb om in 2018 de serie voor een derde keer te gaan kijken. En ik kan eigenlijk wel voorspellen dat dat gewoon gaat gebeuren 😉 Want Gossip Girl blijft mijn lievelingsserie of all time, daar kan geen nieuwe serie bovenop. Er gaan al jaren geruchten dat er een revival zou komen, nou, ik kan niet wachten! Laat maar komen, want ik mis alle karakters uit Gossip Girl.

Ben jij net zo blij als ik dat Gossip Girl op Netflix blijft? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.