Netflix

Oh nee! Netflix verwijdert 86 titels komende periode!

Aan het eind van deze maand verwijdert Netflix maar liefst 86 titels. Dat is niet mis! Een hoop gaan er vandaag al af, de rest volgt de komende dagen. Wij zetten een aantal titels op een rijtje welke verdwijnen, zodat je deze misschien nog een keer kunt kijken voordat ze van Netflix gehaald worden. 

Bridesmaids

NO! Mijn favoriete meidenfilm aller tijden gaat van Netflix af. Als je hem nog wil zien, dan moet dat vandaag, want morgen verdwijnt ‘ie van Netflix. Laten we hopen dat ze de rechten van deze film weer snel verlengen, want deze film is ge-wel-dig! Ook als je hem voor de tiende keer kijkt…

Bridesmaids wordt 30 juni verwijderd. 

It’s Complicated

Jane Adler (Meryl Streep) is een gescheiden moeder met drie kinderen. Haar ex-man Jake, is hertrouwd met de veel jongere Agnes. Tijdens het afstuderen van hun zoon, hebben de twee een affaire en daardoor is Jane ineens ”de andere” vrouw. Ondertussen maakt Jane ook kennis met architect Adam (Steve Martin), die de keuken van Jane ontwerpt. Omdat Adam net zelf een scheiding achter de rug heeft, valt hij als een blok voor Jane, wat haar liefdesleven volledig op zijn kop zet. Een super leuke film, jammer dat ‘ie van Netflix gaat!

It’s Complicated wordt 30 juni verwijderd. 

Couples Retreat

Vier koppels gaan op vakantie naar een ontspanningsoord op een tropisch eiland. Terwijl één van de vier koppels daar is om aan hun huwelijk te werken, hebben de anderen niet door dat het meedoen aan de therapiesessies van het oord niet optioneel is. Een fijne film zonder al te veel nadenken. Als je hem nog wil kijken, moet dat vandaag!

Couples Retreat wordt 30 juni verwijderd.

Gladiator

De Romeinse generaal Maximus wordt ter dood veroordeeld door Commodus, de boosaardige troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus kan op het nippertje ontsnappen, maar zijn vrouw en zoon worden bruut vermoord. Als hij uitgeput hun zielloze lichamen heeft begraven, wordt hij gevonden door slavenhandelaren die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Deze film met Russel Crowe moet je gezien hebben. Het kan nog tot en met vandaag!

Gladiator wordt 30 juni verwijderd.

The Perfect Man

Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man… Deze film met Hilary Duff is puur jeugdsentiment. Love it! Jammer dat ‘ie er vanaf gaat.

The Perfect Man wordt 30 juni verwijderd.

Endless Love

Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig en haar vader verbiedt David nog langer met haar om te gaan. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft. Mocht je deze film met Alex Pettyfer nog willen zien, het kan vandaag nog.

Endless Love wordt 30 juni verwijderd. 

Mamma Mia!

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Super jammer dat deze verwijderd wordt, want Mamma Mia 2 zit eraan te komen!

Mamma Mia! wordt 30 juni verwijderd. 

Deze titels worden ook verwijderd:
The Break-Up (30 juni)
Bad Neighbours (30 juni)
The Illusionist (30 juni)
Wanted (30 juni)
Inglorious Bastards (30 juni)
Ali G in tha house (30 juni)

Welke film wil jij nog graag zien voordat hij van Netflix wordt verwijderd? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly juni 28, 2018 at 09:54

    The perfect man is zo’n leuke feel good film. Jammer!

  • Leave a Reply