Netflix

Oh nee! Netflix haalt komende maand een hoop titels eraf


Hoewel ik er laatst nog aan dacht: wat is het stil rondom de verdwijning van titels bij Netflix.. Misschien had ik het beter niet moeten denken, want hier komen ze.

12 Rounds

Detective Danny Fisher (John Cena) uit New Orleans beleeft de zwaarste dag uit zijn leven wanneer een zware crimineel zijn vriendin Molly kid.
Te zien tot 8 juni

Austin to Boston

5 Volkswagen bestelbusjes. 4 bands. 3 duizend mijl. 2 weken. 1 belachelijke tour. Het avontuur gaat van start aan het einde van de slotdag van het SXSW muziekfestival in Austin, Texas. De bands (Ben Howard, The Staves, Nathaniel Rateliff, Bear’s Den) proppen zichzelf in de busjes en reizen naar het noordoosten van het land. Overal waar ze komen spelen ze: van bars tot schuren, in kamers en op daken en in kleine volgepakte zaaltjes. Maar zware regenstormen, autopech en de krappe ruimtes doen de artiesten beseffen dat je soms moet samenwerken om je doel je kunnen bereiken. Een documentaire over een modern tournee, op de ouderwetse manier.
Te zien tot 12 juni

Occupied (seizoen 1)

In een nabije toekomst dringt Rusland geweldloos Noorwegen binnen om de olieproductie weer op te starten. Maar al snel heerst chaos, onzekerheid, paniek en gevaar.
Te zien tot 14 juni

The Churchmen (3 seizoenen)

Vijf totaal verschillende seminaristen zoeken hun weg in het kapucijnenseminarie. Hun geloof wordt danig op de proef gesteld onder leiding van een vrijdenkende priester.
Te zien tot 14 juni

Ray Donovan (4 seizoenen)

De ‘rich and famous’ van LA bellen Ray Donovan altijd om hen uit de penarie te helpen, maar de problemen veroorzaakt door zijn eigen familie kan hij niet oplossen.
Te zien tot 26 juni
Hoewel we verwachten dat dit is omdat seizoen 5 ook verwacht wordt! Waarschijnlijk worden de seizoenen hierna verlengt.

The Mind of a Murderer (1 seizoen)

Psychologe Michelle Ward doet odnerzoek naar de persoonlijkheid en beweegredenen van moordenaars middels diepgaande interviews en het reconstrueren van de misdaden.
Te zien tot 29 juni

Killer Couples (1 seizoen)

De populaire misddaadschrijver Mark Billingham vertelt fascinerende verhalen over ware gruweldaden en de moorddadige duo’s die deze misdaden pleegden.
Te zien tot 29 juni

Secrets of the Earth (1 seizoen)

Van getijden en tsunami’s tot asteroïden en zinkgaten, de documentaireserie Secrets of the Earth neemt de natuurkrachten van de aarde onder de loep.
Te zien tot 29 juni

Verder zullen er nog wat reality shows weggehaald worden. Welke van dit lijstje ga jij nog even snel kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Rowan juni 7, 2018 at 12:15

    Nooo, ik ben bij aflevering 3 van Occupied dus ik moet heel snel doorkijken zeg!

  • Reply Kelly juni 8, 2018 at 08:50

    Gelukkig niets wat ik nog moet kijken haha! 🙂

  • Leave a Reply