Nog te lezen - Adorable Books
Overig, Wishlist

Nog te lezen

sdg
Ondanks dat ik mijn reading challenge van dit jaar al heb volbracht, heb ik nog een aantal boeken die ik zéker wil gaan lezen dit jaar. Hopelijk valt de druk van school mee, en kan ik al deze boeken nog uitlezen!


Titel: Wat als…
Auteur: Daniëlle Bakhuis
Verschenen: Oktober 2013
Pagina’s: 284
Uitgever: Ploegsma

‘Sorry?’ Zoë onderbreekt me. ‘Sorry?’ Ze proeft het woord in haar mond en besluit dat het het walgelijkste is wat ze ooit heeft gegeten. Zoete broodjes. Een laffe hap.
Op dat moment weet ik dat ik een fout heb gemaakt. Mijn sorry betekent niets voor haar. In haar gedachten heeft ze me al duizend keer sorry horen zeggen: te midden van een volle klas, vastgebonden aan een stoel en met een pistool tegen mijn hoofd. De sorry die ik nu wil zeggen maakt totaal geen indruk op haar.
Haar stem hapert kort. ‘Je dacht toch niet dat ik ook maar één seconde vergeten was?’
Jade heeft haar verleden als pester diep weggestopt in haar geheugen. Maar dat verandert als Zoë na jaren van afwezigheid weer terug op school is. Jade wil niets liever dan sorry zeggen en alles vergeten, maar daar denkt Zoë heel anders over. Dan vindt Jade een vervelend anoniem briefje in haar kluis. En nog een. En nog een…
Wat als sorry zeggen niet genoeg is?

Dit boek lijkt me super interessant. Ik heb een klein beetje een zwak voor boeken over pesten. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar dit boek! De achterflap voorspelt al veel goeds, daar lees ik zelfs al lekker doorheen !

Titel: Kinderen van de rode clan (Anima Mundi #1)
Auteur: Elia Barceló
Verschenen: November 2013
Pagina’s: 568
Uitgever: Querido’s Uitgeverij

De Kinderen van de clans zijn mutanten. Al honderden jaren leven ze onder de mensen zonder opgemerkt te worden. Maar nu ze met uitsterven bedreigd worden, moeten ze hun voorzichtigheid laten varen: ze hebben mensen nodig om hun voortbestaan veilig te stellen. De achttienjarige vriendinnen Lena en Clara ontdekken al snel dat het levensgevaarlijk is om in het gezelschap van de Kinderen van de clan te verkeren. Terwijl Clara zich in een explosieve liefdesaffaire met een mutant stort en zwanger raakt, wordt Lena ontvoerd door een kwaadaardig wezen. De ontvoering markeert het begin van een reeks mysterieuze gebeurtenissen die Lena steeds verder terugwerpen op zichzelf.

Ik weet echt niet meer hoe vaak ik dit boek al heb bekeken. Ik wil hem zó graag lezen. Het onderwerp trekt me echt aan en het lijkt me een geweldige nieuwe serie. Ik ga hem zeker weten lezen!

Titel: De gouden lelie (De alchemisten #2)
Auteur: Richelle Mead
Verschenen: Oktober 2013
Pagina’s: 480
Uitgever: Moon

Sydney is een alchemist. Al honderden jaren lang beschermen de alchemisten de grenzen tussen de mensen en de vampieren. Maar door haar band met de vampieren Jill, Eddie en Adrian begint Sydney te twijfelen aan haar geloof in de alchemisten en haar familie. Haar loyaliteit wordt op de proef gesteld als een schokkend geheim de wereld van de vampieren uiteen lijkt te scheuren. Moet zij trouw blijven aan de principes en regels waar zij mee is opgegroeid of moet zij haar instinct vertrouwen?

Lezers die al langer onze blog volgen weten misschien dat ik een enorme fan ben van de boeken van Richelle Mead. Ik kan daarom écht écht écht niet wachten om dit boek te lezen. Zit nu al te dromen over het idee dat ik het boek straks binnen krijg

Titel: Stad van vuur (The mortal instruments #2)
Auteur: Cassandra Clare
Verschenen: mei 2011
Pagina’s: 446
Uitgever: The house of books

Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je een Schaduwjager bent en je plotseling wezens zoals weerwolven, elfjes en vampieren kunt zien? Clary zou dolgraag meer tijd doorbrengen met haar beste vriend, Simon, maar de Schaduwjagers willen haar niet laten gaan. Vooral haar knappe, maar vervelende broer Jace niet. Clary’s enige kans om haar verdwenen moeder te vinden is om de ontspoorde en kwaadaardige Schaduwjager Valentine te pakken te krijgen…

Deel één heb ik een razend tempo uitgelezen. Ik heb deel twee al klaar liggen maar ohhhh, er liggen nog zó veel leuke boeken te wachten. Ik kan geen keuze meer maken welke ik eerst wil lezen. Deze wil ik echter wel vóór het einde van het jaar hebben gelezen!

Titel: Angel fire (Angel #2)
Auteur: L.A Weatherly
Verschenen: februari 2012
Pagina’s: 500
Uitgever: Manteau Jeugd

Er is veel gebeurd, engelen zijn niet de goedaardige wezens waarvoor ze zich voordoen, en Willow weet dat. Zelf half-engel, is ze zich ook bewust van de vreselijke plannen van de Engelenkerk. Alleen zij kan hen tegenhouden, maar dat zal de sekte niet zomaar toelaten, integendeel, de leden van de Engelkerk hebben gezworen dat ze Willow kapot zullen maken. Gelukkig staat Willow er niet alleen voor, er is Alex: vermaard engelendoder, en, Willows enige grote liefde. Samen willen ze een nieuwe generatie engelendoders opleiden om gewapend te zijn in de strijd. Maar, al doet Alex nog zo zijn best, Willow blijft zich als half- engel een buitenstaander voelen. Wanneer op een dag een bijzonder aantrekkelijke vreemdeling in het kamp toekomt, slaat bij Willow de twijfel toe?

Ohhh en ook dit boek ligt al eeeeeuwen (lekker overdrijven) op mijn nachtkastje! Ik vond deel één geweldig en begin me nu toch echt af te vragen waarom ik nog steeds niet in deel twee ben begonnen…

Oké ik heb nog veel en veel meer boeken die ik wil lezen, maar dan zijn jullie uren aan het scrollen! Daarom deze kleine selectie. Hebben jullie ook boeken die jullie dit jaar echt móeten lezen nog?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Joanne oktober 24, 2013 at 08:00

  Angel Fire is een echte aanrader! Wat Als… Lijkt me ook een goed boek. Die gaat op mijn TBR list!

 • Reply Lieke oktober 24, 2013 at 12:32

  Hihi, dat bovenste plaatje is wel heel herkenbaar :’D

 • Reply Joanydvv oktober 24, 2013 at 13:30

  Ik vind boeken over pesten ook erg interessant. Ik wil Wat Als dan ook heel graag nog lezen.

 • Reply Manon oktober 24, 2013 at 21:45

  Deze boeken klinken erg interessant

 • Reply Dat Zit Wel Snor oktober 25, 2013 at 10:52

  haha ik vind je eerste plaatje grappig.

 • Reply Luca oktober 28, 2013 at 17:00

  Sliber van kerstin gier staat ook op mijn verlang lijstje
  voor de rest zou ik ook graag beginnen aan de kronieken van de onderwereld ik heb de film gezien en nu wil ik meer

 • Reply Annelies@Boekboetiek november 1, 2013 at 21:54

  Wat als lijkt me echt de moeite.

 • Leave a Reply