Nog meer leuke BookTubers - Adorable Books
Filmpjes, Overig

Nog meer leuke BookTubers

tumblr_nnet0ok6MQ1teul8fo1_1280

Ik schreef een poos geleden een artikel over drie toffe BookTubers die zéker het kijken waard zijn. Nadat ik helemaal in deze community gerold was kwam ik er achter dat er nog veel meer leuke BookTubers bestaan. Ik heb er vandaag weer drie waarvan ik alle video’s zowat heb gezien.


The Readables, ofwel Priscilla, is een BookTuber uit Canada. Ik vind haar zo leuk overkomen, zo instant happy. Ik vind haar video’s waarin ze haar bookshelf laat zien misschien nog wel het meest leuk. Zo heeft ze een filmpje waarin ze haar bookshelf op regenboogkleuren sorteert en een filmpje waarin ze haar bookshelf op series selecteert. Ik hou van snuffelen in andermans boekenkast!


Catriona maakt BookTube video’s onder de naam Little Book Owl. Ze maakt altijd hele leuke video’s waar ik blij van word. Ik word nog het meest blij van haar geweldige accent. Ze maakt vaak niet te lange video’s, en dat vind ik leuk. ‘s Morgens even kort, tijdens het ontbijt, een video kijken. Heel leuk!


Padfootandprongs07, Raeleen in het dagelijkse leven, is toevallig ook een Canadees en ook zij maakt kortere video’s. Dat zijn echt mijn video’s, en daarom denk ik dat deze BookTubers in dit lijstje staan.

Kijk jij video’s van BookTubers? Wie is jouw favoriet?

Bron foto: tumblr

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Daniëlle mei 9, 2015 at 10:05

  Ik volg Priscilla ook al heel lang, ik vind haar zo leuk! Vroeger vond ik haar maandelijke boekvideo’s ook heel leuk, waar ze elke maand een thema koos en daar boeken voor kocht.

 • Reply beautifulday4makeup mei 11, 2015 at 10:52

  Leuk zeg. Ik ga eens een paar filmpjes kijken

 • Reply diana mei 11, 2015 at 20:01

  Dank je wel voor de tips!! Ik kende alleen kittle book owl al. Maar de andere twee ben ik nu ook gaan volgen. 😉 dank je voor de leuke blog post!

 • Reply Esther mei 12, 2015 at 12:02

  Kennen jullie toevallig nog leuke Nederlandse booktubers? Ik snap het Engesle niet zo. 🙂

  • Reply Yara mei 12, 2015 at 14:44

   Ik zal eens gaan rondneuzen voor je!

 • Reply iris augustus 5, 2015 at 08:55

  mijn favoriete booktuber is sasha alsberg van abookutopia. Zij is echt supertof

 • Leave a Reply