Algemeen

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

disney-lion-kiing

Boeken, films, series, er komen zo veel nieuwtjes over uit, dat het soms niet meer bij te houden is. Vandaar dit handige overzicht. Zo ben je elke week weer op de hoogte van de nieuwtjes van de afgelopen week.

Er komt een live action film van Mulan én The Lion King!

Yes, goed nieuws voor alle Disneyfans. Na het succes van The Jungle Book, zullen Mulan en The Lion King in een live action-jasje worden gehezen. Ik ben echt heel benieuwd hoe de films er uit zullen zien. Mulan zal op 2 november 2018 uitkomen. Duurt helaas wel even, maar wachten wordt (hopelijk) beloond. Vorige week werd ook bekend gemaakt dat The Lion King een live action film zal worden, de releasedatum is helaas nog niet bekend. Gelukkig kunnen we binnenkort genieten van de live action film Belle en het Beest: we hebben iets om ons zoet te houden tussendoor, die zal op 29 maart 2017 verschijnen.

Blossom Books bullet journal

Nieuwe notitieboekjes van Blossom Books

Blossom Books kennen we wel als uitgever van allemaal super toffe Young Adult boeken, en natuurlijk door de leuke bookmerchandise.. Maar wat we zelf het allerleukste vinden is dat deze collectie steeds meer uit wordt gebreid! Ze hebben nu allemaal bullet journal boekjes en nog iets leuks: het Boeken dagboek. We zijn al even wezen snuffelen in de boekhandel en zijn verliefd op de notitieboekjes.

Trailer: Patriots Day met Mark Wahlberg

Patriots Day is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de aanslagen in Boston tijdens de Marathon van 2013. Mark Wahlberg speelt een politie sergeant uit Boston die meehelpt met de zoektocht naar de bommenwerpers na de aanval. Nog even geduld voordat je de film kan gaan bekijken, want hij draait 17 januari 2017 pas in de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je alvast hierboven bekijken!

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls is back! Maak je alvast klaar voor Gilmore Girls: A Year in the Life. Het is een serie op Netflix en bestaat uit vier afleveringen van 90 minuten. Iedere aflevering speelt zich af in een ander jaargetijde. Vanaf 25 november beschikbaar op Netflix.

Nieuwe Netflix-serie: Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

De eerste teaser voor de nieuwe Netflix-serie “A Series of Unfortunate Events” is er! De serie is gebaseerd op de boekenserie van Daniel Handler, onder het pseudoniem van Lemony Snicket. De serie gaat over drie kinderen (Violet, Klaus en Sunny) die hun ouders hebben verloren bij een brand en op de vlucht zijn voor Count Olaf. Count Olaf wordt gespeeld door Neil Patrick Harris, beter bekend als Barney uit How I Met Your Mother. Bekijk hierboven de nogal bijzondere trailer. Vanaf 13 januari op Netflix.

Justin Timberlake op Netflix!

Dit is al wel even bekend, maar voor degenen die het nog niet wisten: de concertfilm Justin Timberlake + The Tennessee Kids zal exclusief op Netflix verschijnen op 12 oktober. Timberlake reisde rond met zijn voorstelling 20/20 Experience World Tour in 787 dagen door 134 steden. OMG! Wij zijn fan van Justin Timberlake (Danique E., Yara en Tedje zijn naar zijn concert geweest), dus we kunnen niet wachten om deze docu te gaan bekijken!

Fotocredit: Disney

 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.