Nieuws

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Een heleboel nieuwtjes in tv-, film- en serieland deze week! Mocht het aan je voorbij zijn gegaan: wij zetten alles even op een rijtje! 

Zondag met Lubach gaat weer internationaal

Opnieuw trekt een filmpje van cabaretier en programmamaker Arjen Lubach internationale aandacht. Zondagavond kondigde Lubach in het programma Zondag met Lubach aan om woensdag om 20.00 uur te gaan stoppen met Facebook. Bekijk het gedeelte uit de aflevering hierboven als je het nog niet gezien had!

Geen tweede seizoen voor Everything Sucks!

Netflix heeft na één seizoen al een punt gezet achter de serie Everything Sucks!. Er komt geen tweede seizoen van deze komische reeks die verschillende herinneringen uit de jaren negentig ophaalt. Het besluit is gerust verrassend te noemen, omdat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger. Heb jij het eerste seizoen van Everything Sucks! al gezien?

Nieuwe productie met Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal is een van mijn favoriete acteurs. Daarom doet het mij deugd om te lezen dat hij in een nieuwe film gaat spelen, die hij tegelijkertijd ook regisseert! De film heet Welcome to Vienna. Het verhaal volgt Freddie Makin, een Amerikaanse dertiger die in Wenen, Oostenrijk werkt. De ZZP’er doet aan surveilleren en beveiliging. Inmiddels volgt hij al een jaar lang de Chinese academicus Jian Cheng. Nadat hij op een dag een migraineaanval krijgt, gaat Freddie terug naar huis en ontdekt dat er bij hem wordt ingebroken. De inbreker vlucht op het eerste gezicht ervandoor, maar keert dan terug en probeert Freddie om te leggen. De Amerikaan, die de aanval overleeft, heeft al snel door dat het niet om een normale inbraak ging en dat hij nu opgejaagd wordt. Het is nog niet bekend wanneer de releasedatum is van de film.

36 miljoen bioscoopkaartjes verkocht in 2017

De Bioscoopmonitor 2017 van Stichting Filmonderzoek toont aan dat er een stijging van 5,3 procent is wat betreft het aantal verkochte bioscoopkaartjes. In 2016 werden er in totaal 34,2 miljoen bioscooptickets verkocht. In 2017 waren dat er 36 miljoen.

 

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.