Nieuws

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

pretty-little-liars-seizoen-7-op-netflix-750x410

Boeken, films, series, er komen zo veel nieuwtjes over uit, dat het soms niet meer bij te houden is. Vandaar dit handige overzicht. Zo ben je elke week weer op de hoogte van de nieuwtjes van de afgelopen week. 

Pretty Little Liars vanaf november op Netflix

YAY! Eindelijk, eindelijk, eindelijk! We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zo ver: vanaf 15 november is Pretty Little Liars seizoen 7 beschikbaar op Netflix! Het is nog niet bekend of meteen alle afleveringen erop komen te staan, of dat je iedere week moet wachten op een nieuwe aflevering. Maar dat maakt niet uit: het belangrijkste is dat er weer PLL gekeken kan worden!

Nieuwe boektrilogie rondom Mevrouw Peregrine’s bijzondere kinderen

Ransom Riggs heeft afgelopen weekend bevestigd dat er een nieuwe trilogie zal verschijnen! En niet zomaar een trilogie: de trilogie gaat over precies hetzelfde hoofdpersonage en dezelfde personages die in de vorige boekserie te bewonderen waren. Hoe tof is dat?! In de herfst van 2017 verschijnt het eerste boek in het Engels, nog eventjes geduld dus. Of het boek wordt vertaald naar het Nederlands is nog niet bekend, dat hopen we natuurlijk van wel!

Trailer Logan

Hugh Jackman is nog één keer Wolverine. De aller eerste trailer is afgelopen week verschenen. In de derde Wolverine-solofilm Logan ontmoeten we een Wolverine op leeftijd, zeg maar ‘Old Man Logan’. De film draait vanaf maart 2017 in de bioscoop.

Uitgeverij Kluitman verkoopt Blossom Books

Uitgeverij Kluitman verkoopt haar imprint Blossom Books. Per 1 januari 2017 zal de Young Adult-imprint Blossom Books onder leiding van Myrthe Spiteri zelfstandig verdergaan. YAY! Gefeliciteerd Blossom!

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply P. oktober 24, 2016 at 15:44

    Yess! Kan niet wachten (op alle drie)! 😀

  • Reply Nessa oktober 24, 2016 at 17:35

    Ik ben zo enthousiast voor Logan, maar vind ’t ook wel heel jammer dat dit Hugh’s laatste keer is. Voor mij is hij echt gewoon Wolverine, en kan niemand deze rol echt overnemen.

  • Reply Esther oktober 25, 2016 at 10:33

    Ik vond de vorige delen van Wolverine slecht. Jammer. 🙁

  • Leave a Reply