Nieuws

Deze nieuwtjes van afgelopen week mag je niet missen!


Boeken, films, series, er komen zo veel nieuwtjes over uit, dat het soms niet meer bij te houden is. Vandaar dit handige overzicht. Zo ben je elke week weer op de hoogte van de nieuwtjes van de afgelopen week!

Eerste teaser Pirates of the caribbean

En daar is onze geweldige Johnny NIET in te zien. Huh?! De teaser laat weer een hoop spooky dingen zien, een typische Pirates film dus! De film moet als het goed is dit voorjaar in de bioscopen te zien zijn. Toch zijn wij stiekem wel al erg blij met de teaser.

Netflix voegt meer dan 300 films en series toe!

Misschien heb je het al gelezen van het weekend op onze website, maar Netflix heeft ontzettend veel nieuwe films en series toegevoegd aan hun database! Benieuwd welke er zijn toegevoegd? Check dan dit artikel snel.

Trailer Fantastic Beasts & Where to Find Them!

Wooo, daar was hij dan eindelijk. Afgelopen week kwam de trailer van Fantastic Beasts & Where to Find Them online te staan. Wij kijken enorm uit naar deze film en zijn ZO benieuwd hoe de volledige film zal zijn. De trailer is in ieder geval al veelbelovend.
op-mijn-schouders

Cover nieuwe boek Jennifer Niven onthuld

Tadaaaa! Hier is hij dan. Zo gaat Op mijn schouders eruit zien. Hij verschilt eigenlijk niks met de originele cover, wat volgens ons een goeie keuze is geweest. Dit boek is te verkrijgen vanaf april 2017, nog heel eventjes geduld dus.

Nieuw boek Dan Brown!

Wat waren wij blij toen wij dit nieuws hoorden zeg. EINDELIJK komt daar de nieuwe thriller van Dan Brown aan. Het is helaas nog een jaartje wachten, maar op 26 september 2017 zal de nieuwe thriller verschijnen. Het boek heet Origin en zal wereldwijd op dezelfde datum uitkomen. Waar het boek over gaat… Nog geen idee. Niet geheel verrassend is dat natuurlijk bij Dan Brown.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Nicole oktober 3, 2016 at 10:22

  kan niet wachten op Fantastic Beast & de nieuwe Pirates! Beide trailers zien er iig al goed uit ­čśÇ

 • Reply Marleen oktober 3, 2016 at 11:25

  Al die nieuwe films op Netflix, hartjes!!

 • Reply Story addict oktober 3, 2016 at 19:46

  Alleen maar leuk nieuws ­čśÇ alles! ­čÖé Maarreuuhh… Een pirates-film zonder Johnny. That’s just weird :p

  • Reply Danique V. oktober 3, 2016 at 22:04

   Haha, gelukkig alleen in de teaser dan he!

 • Reply Esther oktober 8, 2016 at 16:31

  Ik ben zo benieuwd naar op mijn schouders, wauw. <3

 • Leave a Reply