Nieuws

Deze nieuwtjes mag je niet missen!


Deze nieuwtjes móet je echt weten. Er zit namelijk een hoop nieuws bij dat helemaal niet zo leuk is! Onder andere over New Girl en Beauty and the Beast.

New girl stopt mogelijk

Na seizoen 6 is er een kans dat het voorgoed voorbij is voor New Girl. De acteurs zeggen zelf dat het einde van seizoen 6, dat momenteel te zien is in Amerika, zich goed leent voor een definitief einde én dat de kijkers daar zelfs vrede mee zouden kunnen hebben. Fox zelf heeft echter nog niks bevestigd of ontkend. Wel had Fox er laatst nog over dat ze het “over de toekomst van New Girl” hadden. Wij hopen stiekem op nog een seizoen 7.

The 100 krijgt een vijfde seizoen

Gelukkig is er ook goed nieuws in serieland! The 100 krijgt namelijk een vijfde seizoen. Er komt dus nog lang geen einde aan deze super spannende serie. Momenteel is het zelfs een van de meest bekeken series. Seizoen 4 is op dit moment te volgen op Netflix, waar elke week een nieuwe aflevering online komt te staan.

De Confess trailer is er

Waar iedereen eerst zei dat het een film zou worden, bleek Confess toch echt een tv-serie te worden. Afgelopen week kwam de trailer van deze serie uit en wij kunnen écht niet wachten om Confess te gaan kijken. Confess is gemaakt naar het boek Oprecht van Colleen Hoover.

Handlettering doe je zo! op TV

Misschien voor sommige al oud nieuws, maar we moeten dit echt nog eventjes delen. Wist je dat er elke zondag om 17:00 uur op RTL 8 een programma is over handlettering? Precies naar het boek overigens! Online kan je eventueel de afgelopen 5 programma’s terug kijken.

Celebrate books komt met 3 boxen

Niet uit één, niet twee, maar uit drie boxen kun je kiezen in april! Celebrate Books bestaat dan al weer 1 jaar en pakt uit. Naast een Engelse box, kun je kiezen uit de ‘normale’ box, maar ook het nieuwe boek van Sarah J. Maas! Deze laatste ontvang je overigens pas in mei. Online bestellen kan hier.

Beauty and the Beast niet in Maleisië

De film Beauty and the Beast zal in Maleisië niet te zien zijn. Waarom dit zo is, is niet direct duidelijk gemaakt. Er wordt gezegd dat het komt doordat er in de film een moment zit waarin zij homoseksualiteit uiten. In Maleisië is het verboden om dit te promoten en daarom mag de film waarschijnlijk niet worden getoond. Er wordt nu gekeken of het eruit geknipt kan worden en dan kan de film hoogstwaarschijnlijk alsnog draaien. Over een paar dagen zou de film namelijk al in Maleisië te zien zijn. In Rusland was ook al iets soortgelijks gebeurd. Daar heeft Rusland uiteindelijk besloten de film niet te verbieden, maar hem 16+ te maken.

Welke van deze nieuwtjes wist jij nog niet?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Bianca Schrijft maart 15, 2017 at 16:12

  Zelf had ik het nieuwtje van Celebrate books verkeerd begrepen. Ik dacht dat de Sarah Maas boxen in mei zouden komen. Nu heb ik er dus 2 volgende maand, goh wat erg ;).

 • Reply Emmy maart 15, 2017 at 18:33

  De Sarah J Maas boxen komen in mei (2 boxen), in april komen er een Nederlandse en een Engelse.

  • Reply Danique V. maart 16, 2017 at 09:03

   Thanks! Ik ga het direct even aanpassen 🙂

 • Reply Tamara D maart 15, 2017 at 20:17

  De confess wauw dit wist ik niet, trailer is veel belovend maar word het wel in NL uitgezonden ?

 • Reply Naomi maart 16, 2017 at 13:10

  Jeeej wat leuk een seizoen 5 van the 100!

 • Reply Henrieke maart 18, 2017 at 12:04

  Confess daar kijk ik echt naar uit, ik hoop dat ik de serie kan kijken. 🙂

  Dat New Girl eindigt daar heb ik wel vrede mee, ik vrees dat ik anders echt eens afhaak.

 • Reply Esther april 4, 2017 at 17:04

  Ik ben na het zien van de trailer, benieuwd naar confess!

 • Leave a Reply