Nieuws

Deze nieuwtjes mag je niet missen!

Er is weer een hoop nieuws in het boeken-serie-film-land. Wij zetten de leukste nieuwtjes voor jou op een rijtje, zodat je goed op de hoogte blijft!

Jennifer Morrison keert niet terug in Once Upon a Time

Ze zal niet terugkeren in het zevende seizoen van Once Upon a Time. Jennifer wil zich gaan richten op andere zaken dan haar rol bij Once Upon a Time die nu afloopt na zes jaar. “Emma Swan is een van mijn meest favoriete personages die ik heb mogen spelen en de serie heeft mijn leven op een prachtige manier veranderd. Ik ben vereerd dat ik in deze serie een rol heb mogen spelen.”

Seizoen 2 voor 13 Reasons Why bevestigd

Er werd al langer over gespeculeerd, maar het is dan nu toch echt bevestigd. Seizoen 2 van 13 Reasons Why komt eraan! De tapes zullen niet terugkeren in het seizoen en ook Hannah zal je veel minder horen, wel zullen ze verder gaan op de andere personages en hoe zij dingen hebben beleefd. Wij zijn al ontzettend benieuwd!

Nieuwe trailer Everything Everything

Heb jij de nieuwe trailer van Everything Everything al gezien? De film is een verfilming van het boek Alles wat je lief is (everything everything) van Nicola Yoon. De film komt uit op 17 augustus 2017.

Eerste lange trailer van Orange Is The New Black staat online!

Al eerder werd bekend dat het gehackt was, wow! Alle afleveringen zouden op de een of andere manier al te zien kunnen zijn. Maar goed, laten wij het nog netjes op de legale manier doen en rustig afwachten tot Netflix de afleveringen online zal zetten. Wij kunnen niet wachten op het seizoen! Vanaf 9 juni te zien op Netflix

Cynthia tekent contract voor tweede boek bij Blossom Books

En wij zijn enorm benieuwd. Eerst dachten wij nog dat het een roman zou worden, maar Blossom verklapt alvast dat het een non-fictie boek zal zijn. Het zal gaan over “iets” waar Cynthia veel passie voor heeft. Wij gokken op een boek over plannen, jij?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther mei 14, 2017 at 11:35

    Ik ben echt heel erg benieuwd naar het 2e seizoen van 13 reasons why! Echt een heftige, maar goede, serie!
    Ik hoop eigenlijk niet dat Once Upon a Time nog door gaat in een seizoen 7, er zijn nu al zo veel acteurs die stoppen met de serie zoals ook Rebecca Mader, Josh Dallas en Ginnifer Goodwin. En eigenlijk vind ik het concept van once ook al een beetje uitgemolken. Ik was echt een grote fan, maar als er een seizoen 7 komt ga ik die denk ik niet meer volgen.

  • Leave a Reply