Nieuws

Deze nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen!

pretty-little-liars-seizoen-7-op-netflix-750x410

Er is de laatste tijd een heleboel nieuws over films, series en boeken, en dat willen we jullie niet onthouden! Daarom een artikel met allerlei nieuwtjes die je niet mag missen! 

Voorlopig nog geen Pretty Little Liars op Netflix

Terwijl Pretty Little Liars al drie weken bezig is in Amerika, is er nog steeds geen aflevering te bekennen van het nieuwe seizoen op de Nederlandse Netflix en dat zal voorlopig ook niet het geval zijn. En daar moeten wij natuurlijk een beetje van huilen, want we zien overal op internet spoilers voorbij komen! Super irritant, maar we zullen het nog even moeten afwachten.

image008

Nieuw boek Veronica Roth

Het nieuwe boek van Veronica Roth komt eraan! In januari 2017 verschijnt het eerste deel van de nieuwe serie in het Nederlands. Cave the mark zal wereldwijd verschijnen op 17 januari 2017. Carve the Mark is het eerste deel van een sci-fi duologie. In een universum waarin geweld overheerst heeft iedereen een unieke gave ontwikkeld die zal helpen de toekomst vorm te geven. Hoofdpersoon Cyra’s gave geeft haar pijn maar ook kracht – iets wat haar machtige broer misbruikt om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. Wanneer gevangene Akos uit het wredelievende rijk Thuve in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samen moeten ze een allesbeslissende keuze maken.

image003

Nieuwe versie Da Vinci Code

Er komt een nieuwe versie van Dan Brown’s boek De Da Vinci Code uit. Het gaat om een versie speciaal voor jongeren. Deze versie is speciaal herschreven zodat het boek om een Young Adult (13+) zal gaan. Dan Brown zelf is ook enthousiast. ‘Het is mijn oprechte hoop dat deze bewerking van De Da Vinci Code op middelbare scholieren dezelfde impact heeft als die ik ervaar als ik mij verdiep in verborgen geschiedenissen en de mysteries van de wereld waarin wij leven. Mijn ouders waren onderwijzers, en het is dus geen verrassing dat ik gefascineerd ben door geschiedenis en wetenschap. Als ik geen schrijver zou zijn, ben ik er zeker van dat ik zelf ook leraar zou zijn geworden.’

game-of-thrones

Meeste Emmy-nominaties voor Game of Thrones

Ook dit jaar domineert Game of Thrones de nominaties voor de Emmy Awards. De serie is maar liefst in 23 categorieën genomineerd, waaronder voor de Beste Dramaserie. Andere series die in deze categorie zijn genomineerd, zijn The Americans, Better Call Saul, Downton Abbey, Homeland, House of Cards en Mr. Robot.

13599947_10153951788928051_120468996978188233_n

Cover reveal nieuwste boek Julia Kagawa

Ben jij ook zo’n liefhebber van de Talon-serie van Julie Kagawa? Goed nieuws, het omslag van het vierde boek is bekend gemaakt. En hij is mooi! Het boek heet Legion en verschijnt 25 april 2017. Nog even geduld dus! Hoe het boek er uit komt te zien in het Nederlands, en hoe hij gaat heten, is helaas nog niet bekend.

Beauty & the beast

Officiële teaser poster Beauty & The Beast

Zijn jullie, net als wij, zo benieuwd naar de liveaction film Beauty & The Beast? We can’t wait! Actrice Emma Watson, die de rol van Belle vertolkt, deelde vorige week de officiële teaser poster met ons. We zijn heel benieuwd naar de échte poster en natuurlijk ook naar de volledige trailer. Het aftellen is inmiddels begonnen: de film draait in maart 2017 in de bioscoop. Nog maar 8 maanden!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.