Nieuws

Deze nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen!

Het is alweer een tijdje geleden dat we belangrijke nieuwtjes voor je op een rijtje zetten. Hoog tijd voor weer zo’n artikel, want er zijn een aantal nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Derde deel Voor jou van Jojo Moyes

Goed nieuws voor alle Jojo Moyes liefhebbers! Miljoenen lezers leefden mee met Louisa Clark in Voor jou en Een leven na jou. In Voor mij gaat haar verhaal verder! 27 februari 2018 verschijnt het boek. Nog heel even geduld dus, maar voor die tijd kun je al wel Voor jou en Een leven na jou gaan herlezen!

Connectie Fantastic Beasts en Harry Potter?

Afgelopen week werd deze foto gepubliceerd op de Facebookpagina van Fantastic Beasts. Daarop zijn de initialen NF te zien, die van Nicholas Flamel, de maker van de Steen der Wijzen. Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 draait vanaf november 2018 in de bioscoop, nog heel even geduld dus…

Netflix heeft 300 miljoen kijkers

Een mijlpaal voor Netflix. Netflix heeft naar eigen zeggen ruim 300 miljoen kijkers. Die kijkers bestaan uit 109,25 miljoen betalende abonnees plus de mensen die op hun account via een profiel meekijken. Wist je dat 65% van de Netflixers via TV kijkt? 20 procent kijkt via mobiel of tablet en 15 procent via de computer.

Stranger Things seizoen 2 op Netflix

Afgelopen week verscheen seizoen 2 van Stranger Things op Netflix.  Maar naast de nieuwe reeks zal er op Netflix ook Beyond Stranger Things, een talkshow over de science fiction-serie, te zien zijn. In de zeven afleveringen worden gebeurtenissen uit het tweede seizoen van Stranger Things besproken met de makers en acteurs. Je moet natuurlijk eerst alle afleveringen kijken en dan pas de talkshow, in verband met #spoilers!

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.