Algemeen,  Nieuws

Deze nieuwtjes over boeken, series en films mag je niet missen!

nieuwtjes

Afgelopen week kregen we weer allerlei super toffe nieuwtjes binnen in onze mailbox. Een nieuwe serie met Drew Barrymore (we love her!), een nieuw boek dat verschijnt bij uitgeverij Moon.. We hebben allerlei nieuwtjes van de afgelopen week voor je op een rij.

Moon gaat het boek The Hazel Wood uitgeven van Melissa Albert

Een van onze favoriete YA-uitgeverijen, uitgeverij Moon, gaat weer een super tof boek uitgeven! Ze gaan het boek The Hazel Wood van Melissa Albert uitgeven. Hij zal eind 2017 pas verschijnen (nog even geduld!) en er is nog geen omslag bekend. Tot die tijd mogen we je wel alvast wat vertellen over het boek: The Hazel Wood volgt de 17-jarige Alice die haar hele leven achtervolgd wordt door de duistere sprookjes uit het boek dat haar oma ooit schreef. Wanneer Alice’ moeder verdwijnt, moet ze op zoek naar The Hazel Wood om haar te redden. Het boek zal ook worden verfilmd, dus we zijn extra benieuwd.

santa-clarita-diet

Drew Barrymore zal schijnen in een nieuwe Netflix Original serie

We zijn dol op Netflix, dat weten jullie ondertussen wel. Vooral de Netflix Original series vallen altijd heel goed. House of Cards, Orange is the New Black, Gilmore Girls: A Year in the Life. En nu komt er dus een serie met Drew Barrymore in de hoofdrol! De serie heet Santa Clarita Diet. Santa Clarita Diet gaat over een ‘gewoon’ Amerikaans stel dat met hun dochter in de buitenwijk Santa Clarita bij LA woont. Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) zijn allebei makelaar. Ze leiden een saai en tikje ontevreden leven. Totdat Sheila een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en destructie… maar op een positieve manier! Vanaf 3 februari 2017 is de serie te zien op Netflix en wij zijn benieuwd!

vrouwe-middernacht

Uitgeverij Moon past titel Middernachtdame aan naar Vrouwe Middernacht

Nog meer uitgeverij Moon nieuws! Misschien heb je ergens al het nieuwste boek van Cassandra Clare voorbij zien komen: Middernachtdame. In het Engels heet het boek Lady Midnight, en toen de uitgeverij de titel van het boek bekend maakte, ontstond er veel ophef. Veel lezers vonden de titel niet mooi, en daarom hebben ze besloten (na een poll) om het boek toch een andere titel te geven. Vrouwe middernacht. Wij vinden deze titel ook mooi en zijn toch wel erg benieuwd naar deze serie. Het boek verschijnt januari 2017.

Ex Machina op Netflix

Afgelopen week werden er 27 nieuwe titels toegevoegd op Netflix, waaronder natuurlijk Gilmore Girls: A Year in Life. Maar de film Ex Machina staat er nu ook op! En we kunnen je deze film écht aanraden! De jonge programmeur Caleb wordt geselecteerd om mee te doen aan een baanbrekend experiment waarbij hij in contact komt met de intelligente robot Ava. Caleb moet de mooie kunstmatige intelligente robot testen op haar menselijke vaardigheden. Zij vertelt dat haar uitvinder Nathan niet te vertrouwen is. Of is dit een kunstmatig spelletje?

Bekijk hierboven alvast de trailer en mocht je heel erg nieuwsgierig zijn: lees hier onze recensie van Ex Machina!

 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.