Nieuws

Nieuwtjes over boeken, films en series die je niet mag missen

pretty-little-liars-poster

Er is de laatste tijd een heleboel nieuws over films, series en boeken, en dat willen we jullie niet onthouden! Daarom een artikel met allerlei nieuwtjes die je niet mag missen! 

Pretty Little Liars seizoen 7

YAY! Vorige week was de eerste aflevering van seizoen 7 al te zien in Amerika, maar vanaf binnenkort kunnen we ook eindelijk gaan genieten van de eerste aflevering van Pretty Little Liars in Nederland via Netflix. De precieze datum van wanneer de eerste aflevering op Netflix te zien is, is nog niet bekend, maar ik kan niet wachten in ieder geval!

Chantal van Gastel komt met een nieuw boek

Vandaag maakte Chantal van Gastel via Instagram bekend dat er een nieuw boek aankomt! En dat we daar niet heel lang meer op hoeven te wachten. En dat het iets heel anders wordt dan we tot nu toe van Van Gastel gewend zijn. Ik ben in ieder geval super benieuwd. Morgen gaat ze meer bekendmaken….

Het eerste deel van Magic Inc. komt eraan

Nog meer Nederlands boekennieuws, want Lisette Jonkman plaatste het volgende bericht op haar Facebook-pagina: “Vrijdag gingen Martin Gijzemijter en ik bij LS Amsterdam om tafel met onze redacteur voor een awesome gesprek over het eerste deel van onze YA-serie. Zoveel blijheid! Nog even hard doorwerken en dan kunnen we met publicatiedata gaan smijten.” Ik ben heel benieuwd naar het eerste boek uit de serie!

Boekverfilming Karin Slaughter

Karin Slaughter fans opgelet! Een verfilming van het boek Triptiek van de schrijfster verschijnt mogelijk in 2017 of 2018. In het eerste boek dat zal worden verfilmd, speelt haar bekende personage Will Trent natuurlijk een belangrijke rol. Slaughter heeft nog geen idee welke acteur deze rol gaat spelen. Haar laatste boek Verborgen is onlangs verschenen.

The Fundamentals of Caring op Netflix

Sinds vorige week staat de Netflix Original film The Fundamentals of Caring op Netflix. Ik heb de film afgelopen weekend gezien en ik kan je vast verklappen: hij is érg leuk! Selena Gomez speelt erin, net als Paul Rudd. De film gaat over Ben die na een persoonlijke tragedie besluit om in de zorgsector te gaan werken. Perfect om te kijken deze week met dit regenachtige weer!

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Leonie van Mil juni 27, 2016 at 17:25

  Heel blij met Pretty little liars :)))

 • Reply Kelly juni 27, 2016 at 17:32

  Leuke updates! Ik heb PLL vorige week al gekeken, woensdag een nieuwe aflevering! 🙂

 • Reply Marjolijn juni 27, 2016 at 17:54

  Oehh die film! En die boeken! En oké die serie! Goed nieuws allemaal 🙂

 • Reply Yvette juni 27, 2016 at 18:37

  Oh wat leuk dit! 😀 Ennuh… “Morgen kunnen we ook eindelijk gaan genieten van de eerste aflevering van Pretty Little Liars in Nederland via Netflix. Ik weet wel wat ik morgenavond ga doen… En jij?” Morgenavond? Ik zit in de ochtend al klaar denk ik :’D #geenleven

  • Reply Tedje juni 28, 2016 at 10:06

   Oei, toch slecht nieuws! Geen PLL op Netflix vandaag… 🙁 Wanneer dan wel is nog niet bekend!

 • Reply Melissa juni 28, 2016 at 07:47

  Helaas staat er nog niks op netflix?? van pll

  • Reply Tedje juni 28, 2016 at 10:06

   Nee ik heb het even gecheckt, en het is nog niet duidelijk wanneer de eerste aflevering in Nederland op Netflix komt. Ik heb het meteen ook even aangepast in het artikel. Stom!!

 • Reply Judith juni 28, 2016 at 10:57

  Wat een gave update! Nu heb ik stiekem de eerste aflevering van PLL vorige week al gekeken, maar ik ben zeker ook benieuwd naar het nieuwe boek van Chantal van Gastel en de film met Selena. 🙂

 • Reply Story addict juni 28, 2016 at 21:02

  Ik houd van dit soort nieuwtjes 😀 dank daarvoor!

 • Reply Esther juli 2, 2016 at 19:00

  Die film op netflix lijkt mij heeel leuk! 🙂

 • Reply Vivian juli 7, 2016 at 14:40

  The Fundamentals of Caring is zo’n mooie film! En ik ben ook zo benieuwd naar PLL, hopelijk komt het snel…

 • Leave a Reply