Nieuws

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Harry Potter

Boeken, films, series, er komen zo veel nieuwtjes over uit, dat het soms niet meer bij te houden is. Vandaar dit handige overzicht. Zo ben je elke week weer op de hoogte van de nieuwtjes van de afgelopen week. 

Harry Potter marathon

Jaaaa! Er komt een hele speciale Harry Potter marathon aan. In 5 Pathé bioscopen in Nederland kan je van 29 oktober tot en met 30 oktober ALLE Harry Potter films zien! Een ticket kost 40 euro, voor een Pathé Unlimited pas vijftien euro en met een Pathé Unlimited Gold pas tien euro. Het schema ziet er als volgt uit:
10.00 uur: inloop
11.00 uur: Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001)
14.15 uur: Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
18.00 uur: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
20.30 uur: Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
23.30 uur: Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
03.15 uur: Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
07.30 uur: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 (2010)
10.30 uur: Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 (2011)

Nieuwe trailer van Star Wars

Er is een nieuwe trailer verschenen van de nieuwste Star Wars film! Rogue One: A Star Wars story luidt de naam van de film, en dit betekent ook dat het een spin-off is van de films die zijn verschenen. Deze film speelt zich af vóór Star Wars: Episode IV (A New Hope), die in 1977 is verschenen. De trailer ziet er veelbelovend uit, en we zijn dan ook benieuwd naar de film. Hij verschijnt, naar verwachting, 14 december in de bioscoop.

De Grisha serie
Foto: Blossom Books

De Grisha-serie is tijdelijk afgeprijsd naar €29,99

Whooop, wij houden van goedkope boeken, en al helemaal als het om goede boeken gaat! Blossom Books heeft een mooie, tijdelijke aanbieding waarbij je de Grisha-serie nu kunt kopen voor maar €29,99! Normaal betaal je €16,99 voor een boek, en nu dus maar €10,- per boek. Koopje! Mocht je de boeken willen aanschaffen dan kan dat via deze link.

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

5 films Fantastic Beasts

De Fantastic Beasts saga gaat uit vijf films bestaan! Dat heeft J.K. Rowling afgelopen week via Twitter bekendgemaakt. In eerste instantie was er sprake van drie films. Rowling heeft echter al aangegeven dat ze de verhalen voor alle vijf de films heeft klaarstaan. OMG! Fantastic Beasts and Where to Find Them draait vanaf 16 november in de bioscoop.

vier-stadia

De vier stadia van verval gedrukt?

Lisette Jonkman schreef dit jaar het spannende korte verhaal De vier stadia van verval. Nu deed ze op haar Facebook-pagina de volgende oproep:

Ik overweeg een kleine oplage te laten drukken van De vier stadia van verval. Het verhaal is nu alleen als ebook beschikbaar, maar ik merk dat veel mensen toch liever een echt exemplaar willen. Dus:

Zou jij een exemplaar van De vier stadia van verval aanschaffen als dat er zou zijn? En zou je dan geïnteresseerd zijn in een paperback (± 8 euro) of een hardcover (± 14 euro)?

Dat betekent dat we binnenkort het boek écht in handen kunnen hebben, want hij was tot nu toe alleen nog als e-book verkrijgbaar. YAY!

 

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.