Nieuws

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Afgelopen week was een goede week in film- en serie- en boekenland. Wij zetten de nieuwtjes op een rijtje die je absoluut niet mag missen! Zo ben je weer helemaal op de hoogte van al het nieuws. 

Trailer Girlboss

Op 21 april lanceert Netflix de nieuwe serie Girlboss, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sophia Amoruso. De serie gaat over Sophia (gespeeld door Britt Robertson, bekend van o.a. The Longest Ride) die vintage kleding gaat verkopen op eBay. De trailer verscheen afgelopen week en ik kan niet wachten om aan deze serie te beginnen!

Prison Break seizoen 5

Vanaf gisteren (woensdag 5 april) is Prison Break weer te bewonderen! De hitserie was van 2005 tot 2009 mega populair en het verhaal was zo goed als afgesloten, maar de schrijvers hebben de serie toch weer nieuw leven ingeblazen met een nieuw seizoen. Iedere week is er op Fox Nederland om 21.00 uur een nieuwe aflevering te zien. Ga jij kijken? Bekijk hierboven alvast een kleine preview.

De gloed van de gedoofde sterren – Kate Ling

Deze week verscheen er ook een heel leuk mailtje in onze mailbox! Dit is namelijk de cover van De gloed van gedoofde sterren, het vervolg op Eenzaam en extreem ver weg uit de Ventura-saga.  De bemanning van ruimteschip Ventura omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Seren, Dom, Mariana en Ezra werden aan boord geboren, maar zouden de eindbestemming nooit bereiken. Ze besloten hun lot in eigen hand te nemen en met gevaar voor eigen leven te vluchten naar een prachtige, verlaten planeet. De planeet heeft veel geheimen. Het ontrafelen van deze geheimen zou de sleutel kunnen zijn tot overleven, maar tegen welke prijs? De gloed van gedoofde sterren verschijnt 1 september 2017.

Netflix Original 13 Reasons Why

Na de verbijsterende zelfmoord van een tienermeisje ontvangt een klasgenoot een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen. Als dat niet spannend klinkt, weten wij het ook niet meer! Yara is al begonnen aan deze nieuwe serie op Netflix en is compleet verslaafd. Ook ik ga binnenkort beginnen aan de serie, want ik kan niet wachten! Ik hoor overal goede verhalen, ben jij al begonnen met 13 Reasons Why? Wist je trouwens dat Selena Gomez in eerste instantie de rol zou gaan spelen? Ze gaf de rol toch uit handen, maar is wel betrokken bij het maken van de serie als producent.

Pretty Little Liars seizoen 7B op Netflix

24 april verschijnt het laatste seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. Een moment waar we met z’n allen enorm naar hebben toegeleefd. Aan de ene kant is het jammer dat PLL voorbij is na seizoen 7B, maar aan de andere kant: het is ook wel mooi geweest zo, vinden jullie niet? Ik kijk in ieder geval wel uit naar het laatste seizoen en ik ben heel benieuwd naar de ontknoping.

Confess de serie

Wij werden heel blij toen we bovenstaand bericht op de Facebook-pagina van Zomer & Keuning voorbij zagen komen! Ga jij de eerste minuten kijken? Wij zijn super benieuwd!

Better Call Saul seizoen 3 op Netflix

Goed nieuws voor de liefhebbers van Breaking Bad en dus ook Better Call Saul: 11 april (dat is volgende week al!) verschijnt het derde seizoen van Better Call Saul op Netflix. Hierboven kun je alvast een preview van seizoen 3 bekijken.

Naar welke nieuwtjes kijk jij uit? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

4 Comments

  • Mariska

    Oh ik herken me ze in het ‘klaar’ zijn met PLL! Ik moet en zal het einde zien want ben erg benieuwd naar de ontknoping maar het mag nou ook wel eens klaar zijn. Het duurt me allemaal veeeel te lang.

  • Do

    Ik heb zojuist de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Prison Break teruggekeken en het was weer super <3 Ik kan niet wachten op de volgende aflevering. Ik ben ook echt benieuwd naar Girlboss! Ik ben eerlijk gezegd ook een beetje klaar met PLL.. het duurt allemaal zó lang.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.