Nieuws

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Boeken, films, series, er komen zo veel nieuwtjes over uit, dat het soms niet meer bij te houden is. Vandaar dit handige overzicht. Zo ben je weer op de hoogte van de nieuwtjes van de afgelopen week en weet je weer wat er allemaal gaande is! 

Riverdale seizoen 2

Goed nieuws voor Riverdale-fans, want er komt een seizoen 2! Wij zijn helemaal verslaafd aan de serie, dus wij stuiterden op onze stoel toen we dit nieuws zagen! Riverdale is in een korte tijd erg populair geworden op Netflix, en wij snappen wel waarom! Riverdale is een combinatie tussen Pretty Little Liars en Gossip Girl, dus als je deze series leuk vond, dan is Riverdale zeker iets voor jou! Wanneer seizoen 2 uitkomt, is nog niet bekend. Maar voor nu zitten we nog even gebakken met seizoen 1, waar iedere vrijdag een nieuwe aflevering van op Netflix te vinden is.

Gilmore Girls

Netflix in gesprek over nieuw seizoen Gilmore Girls

Het zou zomaar kunnen dat Gilmore Girls: A Year in the Life een vervolg gaat krijgen. Netflix is namelijk in gesprek met de makers van de serie voor een vervolg. Gilmore Girls was een groot succes tussen 2000 en 2007 en daarom werd er ook besloten om vorig jaar een vervolg uit te zenden. Maar misschien komt er dus nóg meer Gilmore Girls, en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Want we krijgen maar geen genoeg van Lorelai en Rory.

Clip Beauty and the Beast – Ariana Grande & John Legend

29 maart komt Beauty and the Beast in de bioscoop in Nederland, eindelijk! Om alvast in de stemming te komen, is afgelopen week de officiële videoclip van het liedje Beauty and the Beast uitgekomen, gezongen door Ariana Grande en John Legend. Wat een magische clip, zo mooi!

Teaser Deadpool 2

Na het succes van Deadpool komt er ook een Deadpool 2. Of we dat erg vinden? Absoluut niet, want wat een leuke en goede film was Deadpool met Ryan Reynolds! De teaser van Deadpool 2 verscheen afgelopen weekend in Amerika in bioscopen, maar gelukkig staat ‘ie ook online, zodat wij er ook van kunnen genieten. De sequel moet in 2018 verschijnen, maar eigenlijk weten we nog maar weinig van de film.

Lisette Jonkmans nieuwe boek heet Helemaal het einde

Gisteren kondigde Lisette Jonkman de titel van haar nieuwe boek aan: Helemaal het einde. Dit boek zou eigenlijk in 2015 verschijnen en Denk maar niet dat dit een liefdesliedje is heten, maar door omstandigheden komt het boek dit jaar juni uit en is de titel veranderd. Ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen, OMG! Zodra ik het boek uit heb, kunnen jullie de recensie uiteraard op Adorable Books verwachten!

Eerste sneak peek Mary Poppins Returns met Emily Blunt

Mary Poppins komt terug in de film Mary Poppins Returns, die op het witte doek verschijnt in december 2018. Afgelopen week kregen we de eerste sneak peek van de film: bovenstaande foto van Emily Blunt, geheel in Mary Poppins-kostuum. We already love it!  Blunt krijgt versterking van acteurs als Colin Firth, Lin-Manuel Miranda, Julie Walters en zowaar Meryl Streep! We moeten nog een hele poos wachten, maar eigenlijk kunnen we dat niet!

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kelly maart 8, 2017 at 10:53

  Riverdale vind ik wel erg leuk, dus ik ben blij dat er een tweede seizoen komt 😀

 • Reply Marleen maart 8, 2017 at 11:19

  Oeh zoveel goed en leuk nieuws! Lisette Jonkman <3, Riverdale <3<3 en Mary Poppins!! <3<3<3

 • Reply Tamara D maart 8, 2017 at 16:57

  Pretty little Liars en gossip girls vond ik helemaal niks, maar riverdale is echt spannend! Ze moeten die seizoenen er in 1x op knallen zodat je de hele zondag middag kan bingewatchen haha

 • Reply YA Boeken maart 9, 2017 at 12:07

  Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik kan nu al niet wachten op Riverdale seizoen 2! En gelukkig heb ik nog even om Gilmore Girls af te kijken voordat a year in the life 2 komt. 😉

 • Reply Esther maart 9, 2017 at 14:15

  Echt super tof nieuws allemaal!

 • Leave a Reply