Algemeen

Nieuwtjes van afgelopen week die je niet mag missen!

Soulmates boeken

De afgelopen week leek het wel alsof onze mailbox ontplofde met nieuwtjes. Zoals dat Blossom Books stopt met het uitgeven van de Soulmates serie (BOE!) en dat Johnny Depp in de sequel te zien zal zijn van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Benieuwd wat er nog meer gebeurde? Check gauw het artikel!

Blossom Books stopt met het uitgeven van de Soulmates serie

Super slecht nieuws voor de liefhebbers van de Soulmates serie: uitgeverij Blossom Books stopt met het uitgeven van de boeken. Zo jammer! Ze hadden al een oudere editie en hebben besloten om de boeken dit jaar opnieuw uit te geven in een nieuw jasje, maar de verkoop steeg jammer genoeg niet.

voordelenvanonbeantwoordeliefde

Cover reveal nieuw boek Becky Albertalli

Het nieuws rondom Blossom Books houdt niet op! Het nieuwe boek van Becky Albertalli verschijnt in het voorjaar van 2017 en ze hebben afgelopen week van De voordelen van onbeantwoorde liefde bekend gemaakt. Hij is echt onwijs mooi en het leukste: het boek is vormgegeven door dezelfde vormgever die Elke dag maandag en Simon vs. heeft ontworpen. We love it.

fantastic-beasts

Johnny Depp zal te zien zijn in de sequel van Fantastic Beasts and Where to Find Them

We kunnen nu al niet wachten: Johnny Depp zal een super belangrijke rol op zich nemen in de sequel van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Oh. My God! Tenminste, dat is hoe het er uit ziet: de roddels die we overal horen fluisteren allemaal hetzelfde… Dat Johnny Depp de rol van de boosaardige tovenaar Grindelwald op zich zal nemen. Die ene waar Perkamentus destijds tegen heeft gevochten.

De trailer van de film Wonder Woman is hier!

…en hij is ontzettend tof. This woman kicks ass! In 2017 kun je de film in de bioscoop bekijken. We kunnen echt niet wachten, het ziet er zo tof uit.

Nieuwe beelden van Beauty & the Beast zijn vrijgekomen

Ik denk dat we er niet veel meer over hoeven te zeggen, behalve dan dat het ontiegelijk lang lijkt te duren tot we de film eindelijk kunnen zien. 17 maart 2017 verwacht in de bioscoop.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marleen november 7, 2016 at 11:31

  Ik heb niet zoveel met DC-comics films, maar Wonder Woman lijkt met echt tof!

 • Reply Naomi november 7, 2016 at 12:41

  Wat een leuk nieuws allemaal!

  x

 • Reply Story addict november 7, 2016 at 21:00

  Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf hier gewoon “Hermelien” in een Disney-jurk zien (ipv Belle) :p

 • Reply Esther november 10, 2016 at 16:52

  Ik ben zo benieuwd naar Belle! <3

 • Leave a Reply