Algemeen

Deze nieuwtjes van afgelopen week mag je niet missen!

Gilmore Girls

Afgelopen week was er weel veel nieuws in de boeken en film wereld. Saskia Noort die van uitgeverij verandert (en een roman gaat schrijven!), de trailer van Gilmore Girls.. oh ja, en het nieuwe seizoen van Sherlock. Kijk je mee naar de nieuwtjes van de afgelopen week?

saskia-noort

Saskia Noort verandert van uitgeverij

Na 13 jaar Ambo|Anthos was het tijd voor iets anders. Saskia gaat haar twee nieuwe boeken publiceren bij Overamstel Uitgevers. Bij The House Of Books zal haar nieuwe thriller uitkomen en ook gaat ze beginnen met haar eerste roman, bij uitgeverij Lebowski Publishers. Wij zijn enorm benieuwd en kunnen niet wachten om haar nieuwe werk te gaan lezen.

Sherlock

Sherlock keert terug

Voor de diehard fans geen nieuw nieuws meer waarschijnlijk, maar wij sprongen toch even de lucht in toen we dit lazen! Vanaf 1 januari kunnen we weer genieten van Sherlock. Sneu feitje, waarschijnlijk zal dit ook het laatste seizoen zijn. Extra genieten dus!

Trailer Gilmore Girls

Oh. My. God. Hebben jullie de nieuwste trailer van Gilmore Girls al gezien? WE LOVE IT! Vanaf 25 november zijn de vier speciale afleveringen te zien op Netflix. Oh, zo leuk!

Trailer Soof 2

Dat er een Soof 2 komt, is bij veel mensen waarschijnlijk al bekend. Ook hiervan is deze week een trailer van verschenen, zo leuk!

optimized-wvd-140106-025
Helen Vreeswijk 01 maart 1961 – 31 oktober 2016
Helaas werd vandaag 31 oktober bekend dat Helen Vreeswijk is overleden. Helen was al lange tijd ongeneeslijk ziek, maar liet zich daar niet door tegenhouden om toch nog door te schrijven. Verschillende boeken kwamen nog uit nadat zij ziek was geworden in 2014. Als laatste hoogtepunt nog haar boek Vermist, die uitkwam in september. Van haar boek De kick zijn de film- en theaterrechten verkocht en we hopen dat het verhaal op het witte doek en op het podium zal komen ter nagedachtenis aan een heel bijzonder mens en de inspirerende schrijfster die Helen was.
Helen Vreeswijk is 55 jaar oud geworden.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.