Nieuws uit Literatour - Adorable Books

Nieuws uit Literatour

Tijdens de Literatour zijn er naast evenementen ook een hoop acties en nieuwtjes te vinden. Zo schreven wij bijvoorbeeld gisteren al dat je kon stemmen op boeken. Vandaag laten wij een aantal acties en nieuwtjes zien!

literatour

5 euro korting
Tijdens de YA boekenweek krijg je vijf euro korting op 25 toptitels! Het enige ‘nadeel’ hiervan is wel dat je tussen de 15 en 18 jaar oud moet zijn. Ben je iets ouder (of jonger), moet je iemand dus even heel lief aan gaan kijken. De korting is alleen geldig tijdens de YA week, je moet er dus wel snel bij zijn.
Je hebt nodig: Je ID kaart of je CJP pas, om aan te tonen dat je echt tussen de 15 en 18 jaar bent. Plus het formulier. Deze heb je al gekregen als je een CJP pas hebt, in je e-mail. Mocht je deze niet hebben, of over het hoofd hebben gezien, kan je hem hier nog even uitprinten.
Deze 25 toptitels wil je natuurlijk wel weten. Het gaat hierbij onder andere om de boeken De Selectie, Endgame, De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en nog véél meer. De complete lijst vind je hier.

Best of YA
Ja, ook zij doen weer een hoop. De allereerste Best of YA tas is te koop bij de boekhandel! Voor €3,95 is hij van jou. Daarnaast verkopen ze ook twee fantastische mokken voor €7,95.
Het Best of YA magazine ligt klaar in de winkels. Ook kan je deze eventueel online downloaden (maar fysiek hebben is natuurlijk leuker!).
Naast dat er al twee titels mee doen aan de vijf euro kortingsactie, hebben ze nog meer korting! Het gaat hier bij om de volgende titels.

korting 12,50
Verfilming De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
Wellicht weten een aantal van jullie dit al. Nu kunnen wij in ieder geval het goede nieuws brengen dat er steeds meer namen bekend worden gemaakt en de verwachting op dit moment dan ook is, dat de film in het voorjaar van 2016 moet verschijnen. Het is dus nog een jaartje wachten, maar dan heb je ook wel wat!
Kan je écht niet wachten? Geen paniek, het derde deel van de serie is ook al in aantocht 😉

Welk boek past bij jou?
Ook bij deze boekenweek kan je weer een test doen, waarbij je kan kijken welk boek bij jou past. Let op, deze test is echt gemaakt voor middelbare scholieren, maar misschien toch wel stiekem leuk om ook te doen als je al van school af bent.
Ik had verwacht dat er boeken uit zouden komen die ik allemaal zou kennen. Ik verbaasde mij dan ook dat ik geen een boek kende. Erg grappig en leuk!
De test kan je hier doen.

Blossom Books
Eigenlijk hoeven we hier niet te veel woorden aan vuil te maken. Ook Blossom Books geeft fikse kortingen weg. Kijk en huiver.

.facebook_1427193589699
Wat vind jij van deze acties rondom de Literatour?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Emmy maart 24, 2015 at 07:22

  Ik kan niet wachten om de tas te spotten! 😀

 • Reply Esther maart 24, 2015 at 09:11

  Eeerlijk gezegd vind ik die tas niet zo leuk. Maar die boeken met korting zijn wel leuk! 😀

 • Reply beautifulday4makeup maart 24, 2015 at 13:25

  Wat een leuke acties zijn dat allemaal

 • Reply Nynke-Boudien maart 24, 2015 at 15:00

  Erg leuke acties! Stiekem vind ik het jammer dat de kortingsacties niet voor iedereen gelden, maar alleen tot een bepaalde leeftijd. Ik ben 26, maar ik hou heel erg van Young Adult boeken en ik weet dat ik niet de enige ben in mijn leeftijdscategorie. Het Boekenweekgeschenk voor volwassenen krijgt ook iedereen die een boek koopt, dus ik zou het leuk vinden als de acties volgend jaar voor iedereen gelden, ook al is het dan een speciale Jongeren boekenweek.

  • Reply Danique V. maart 24, 2015 at 15:48

   Dit is alleen met de 5 euro kortingsactie, de overige acties kan je gewoon kopen/bestellen!

 • Reply Jessica maart 24, 2015 at 16:06

  Ik denk dat ik de Touching Juliette serie aan ga schaffen nu ze met korting te krijgen zijn 😀

 • Leave a Reply