Algemeen, Nieuws

Nieuws uit boekenland #9

De afgelopen week zijn er weer wat leuke nieuwtjes voorbij gekomen. Onder andere nieuws van Lisette Jonkman, boekverfilmingen en slaapfeestjes! Klik snel verder om te kijken waar het precies over gaat.

boekennieuws

Sneak peek boek 5!
Ja, ja. Lisette Jonkman maakt ons weer lekker met haar sneak peeks van haar boeken. Boek 5 begint er aan te komen en zo nu en dan laat ze dan ook een inimini beetje los van haar nieuwe boek.
En om het maar simpel te houden. Hier is hij, de tweede overigens. Als je de eerste gemist hebt, kijk dan haar eigen Facebook pagina even! Wij staan in ieder geval al te popelen om dat vijfde boek te kunnen lezen.

10888957_596203907177162_8586283227504439039_n
Mr Mercedes wordt mini serie.
Misschien heb jij het boek wel gelezen, zo niet dan heb je het vast wel eens zien liggen in de schappen. Mr Mercedes van Stephen King wordt namelijk verfilmd. En niet een film, maar een serie. Een mini serie wel te verstaan. Vorig jaar kwam het boek uit en er zal ook nog een tweede deel verschijnen.
David E. Kelley, bekend van Boston Legal, is gevraagd om het script te gaan schrijven. Regisseur Jack Bender, bekend van de serie Lost, zal de serie gaan regisseren. Veel meer is er momenteel nog niet bekend, maar dat zal vast snel komen!

De Kick wordt verfilmd.
Helen Vreeswijk heeft het goed voor elkaar. Haar boek De Kick zal worden verfilmd. Dit maakte NL Film bekend. Een regisseur is nog niet bekend. Het scenario wordt geschreven door Alexandra Penrhyn Lowe (bekend van Het Huis Anubis). NL Film maakte eerder al films als Mannenharten en series als Penoza.
Verdere details maken wij natuurlijk zo snel mogelijk bekend!

Young adult sleep over.
Een slaapfeestje? Huh, echt? JA! Best of YA gaat dit organiseren. Wisten jullie trouwens al dat Yara in het promoteam van Best of YA zit? Wanneer de sleepover plaatsvindt, is nog niet bekend. Het idee tot nu toe is om 2 dagen, inclusief een overnachting, praten over boeken, een workshop volgen, lezing van auteur en nog veel meer! Het idee is om het in september of oktober te doen. Wij houden je op de hoogte!

Welke van deze nieuwtjes vind jij geweldig?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lieke januari 17, 2015 at 14:08

  De sleepover lijkt me echt heel erg leuk!

 • Reply Esther januari 17, 2015 at 14:28

  De sleepover lijkt me zo tof!! En ik vind het echt tof dat een boek van Heleen Vreeswijk word verfilmd.. Ik hou van haar boeken!

 • Reply Fleur januari 17, 2015 at 23:14

  Jaaaaay wat een leuke dingen om naar uit te kijken!
  Benieuwd naar het 5de boek van Lisette!

 • Reply Jessica januari 18, 2015 at 01:19

  Ik heb zin in de sleepover! Hoop dat ik kan 😀

 • Reply Anneke januari 18, 2015 at 11:28

  Ik kijk enorm uit naar Lisettes nieuwste boek. 😀

 • Reply beautifulday4makeup januari 18, 2015 at 16:57

  Leuke nieuwtjes

 • Reply Arnie juli 22, 2016 at 05:21

  Julie, I'm glad you liked the post, and I apeptciare your words. There is only one person in the world whose happiness we have control over, and that is the person staring back in the mirror. ;-))

 • Reply http://www./ maart 1, 2017 at 06:52

  Jotenkin vain on niin totuus sattuu sanoo sen missä tilanteessa tahansa ja jos alituiseen tilanteista riippumatta miettii sanoja/- sanamuotoja kuka arvaa puhua missään mitään,ainoastaan – “liirunlaarum sanahöttöä”,josta puuttuu todellinen kaikupohja.Eikös politiikka pitäisi olla totuuden puhumista/etsimistä – Itsenäisyydestä riippumatta – “eikä herneiden etsimistä hedelmäkorista”.- 70 luku oli vielä tuota pysähtyneisyyden aikajanaa – jota osittain jopa “ihastellaan” eräissä tapauksissa.

 • Leave a Reply