Nieuws uit boekenland #6 - Adorable Books
Nieuws

Nieuws uit boekenland #6

boekenland

Via de e-mail krijgen wij altijd zo veel leuke nieuwtjes binnen, dat we hebben besloten deze met jullie te delen. Sommige nieuwtjes zal je al weten, als je Twitter en Facebook een beetje in de gaten houdt, andere nieuwtjes zullen compleet nieuw voor je zijn!

 photo kunststofdisplayiPhonehoesjes_zps0b80cda1.jpg

Spread the booklove
De populaire non-book lijn van Blossom Books breidt uit! En wel met super gave Iphone hoesjes.
“Wij zien het al helemaal voor ons: je neemt quasi-nonchalant je telefoon op en iedereen staart met open mond/verbaasd/zwijmelend/vol jaloezie naar jouw iPhone. Of je maakt een foto (waarbij je je telefoon natuurlijk lekker hoog in de lucht houdt en vooral de tijd neemt om een foto te maken). Dit brengt #spreadthebooklove naar een nieuw level!” Aldus Blossom Books zelf. De hoesjes zijn te koop voor de Iphone 4/4S en 5/5s. De hoesjes zijn alleen te koop bij je eigen boekhandel en dus niet te bestellen online. Dit heeft Blossom Books gedaan om de verkoop bij boekhandels extra te steunen. De hoesjes zijn te koop in deze boekhandels (ook in België!) voor €7,50.
Mocht de verkoop van deze hoesjes zo goed lopen, dan zal Blossom Books gaan kijken of ze misschien ook hoesjes voor andere merken gaan maken.

sdg

Breaking Bad
Naast dat Breaking Bad een spin-off krijgt, is nu al zeker dat de Sprin-off uit minimaal twee seizoenen zal bestaan. Blijkbaar zijn de makers er zo van overtuigd dat het een succes zal worden, dat ze alvast een tweede seizoen hebben ingepland. Het eerste seizoen moet zelfs nog worden uitgezonden! De planning voor seizoen één staat op begin 2015 (in Amerika!). De planning voor het tweede seizoen is 2016.
De spin-off heet ‘Better Call Saul’ en gaat over de louche advocaat Saul Goodman.

sdg

Delirium
Kennen jullie het geweldige boek nog? Delirium werd zo goed verkocht dat Fox besloot er een serie van te maken. En helaas.. de pilot werd weggestopt en is nooit meer te zien geweest. Geen goed nieuws nee, maar nu het goede nieuws. Fox heeft besloten om één maand lang de pilot beschikbaar te stellen. Zo kan je tóch nog de pilot zien! Vanaf vandaag staat de pilot online! Officieel is de pilot alleen te zien via Hulu.com. En laat die website nou weer het “geweldige” idee te hebben gehad om de site alleen beschikbaar te stellen in de USA. Gelukkig voor ons is er youtube, en komt daar de pilot op te staan.
En nu maar hopen dat de pilot genoeg hits krijgt zodat Fox tóch besluit om de serie uit te gaan zenden…

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Emmy juni 21, 2014 at 09:11

  Ik vind het heel tof dat delirium toch gekomen is! 😀 Ik ga binnenkort zeker kijken!

 • Reply tamara juni 21, 2014 at 09:22

  ben erg benieuwd naar de pilot van delirium ook al heb ik de boeken nog niet gelezen

 • Reply Zina juni 21, 2014 at 09:45

  Ahh bummer dat die hoesjes (nu nog) alleen voor de iPhone zijn. Hopelijk komen ze er ook nog voor andere telefoons!

 • Reply Lisa juni 21, 2014 at 11:00

  Ik kijk nu de pilot en tot nu toe valt het me heel erg mee! Een tijdje geleden waren enkele scenes gelekt en die zagen er echt belachelijk slecht geacteerd uit. Ben benieuwd of de volgende afleveringen uiteindelijk toch uitgezonden zullen worden!

 • Reply Liz juni 21, 2014 at 15:37

  Ik vond de pilot van Delirium maar matig. Helaas. Volgens mij wordt heel boek 1 er ook maar er doorheen gejaagd.

 • Reply Jolien juni 22, 2014 at 12:53

  De Iphone hoesjes zijn echt zo ontzettend leuk! Toch een beetje spijtig dat ze niet online ook te kopen zijn 🙁

 • Reply Vanessa juni 22, 2014 at 14:07

  Als ik het boek nu niet gelezen had, zou ik de pilot nog wel oké gevonden hebben denk ik. Maar als je het dus wel gelezen hebt is het gewoon verwarrend. Een heel boek in 1 aflevering? Haar moeder vervangen door haar vader? Pff, ik ben er niet echt rouwig om dat de serie niet doorgaat 🙂

 • Reply Lieke juni 25, 2014 at 09:19

  Het boek van Delirium vond ik wel heel goed ^^ Ik ga straks eventjes de pilot bekijken want ik ben toch wel erg benieuwd!

 • Leave a Reply