Nieuws

Nieuws uit boekenland #5


Er komt altijd zó veel nieuws binnen. We lezen dingen op Twitter en Facebook, maar wij krijgen ook vaak nieuws binnen de mail binnen. Een paar dingen hiervan zijn zo leuk en interessant dat we die met jullie moeten delen!

sdg

Divergent.
Nu de eerste film in de bioscoop draait, en dit een enorm succes is, kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met de nieuws over de volgende delen. De diehard fans zullen het al weten, maar voor de rest.. Natuurlijk komt er ook een deel twee en drie aan. En, ja… Natuurlijk is deel drie wéér in twee delen. Een soort trend misschien? Part 1 zal verschijnen op 18 maart 2016, en part 2 op 24 maart 2017. Zucht, duurt nog zó lang! Wij zijn erg benieuwd, enne… Geen spoilers over deel drie alsjeblieft 😉

sdg

Boy7.
Kennen jullie dit boek nog? Het boek komt uit 2009 en is dus al iets ouder. Nu wordt het boek dus (eindelijk) verfilmd! In het voorjaar van 2015 kan je deze film gaan bewonderen in de bioscopen. En om het nog beter te maken.. Matthijs van de Sande Bakhuyzen is Boy 7! Ehm, ik denk dat je zelfs alleen voor hem al naar de bioscoop kan gaan. Oja, en voor de andere liefhebbers, Ella June Henrard is Girl 8. Ook niet mis natuurlijk. Om op de hoogte te blijven van de film kan je de Facebook pagina liken! De film wordt grotendeels opgenomen in Boedapest, wij zijn benieuwd!

sdg

The Walking Dead.
Na het eerste succes van de vier boeken over de Walking dead, zijn de makers nu van plan om nog vier boeken toe te gaan voegen. Het eerste boek ‘The walking dead: Descent’ zal zich focussen op het karakter Lilly Caul. “There is quite a bit of unexplored territory left in the “Walking Dead” universe and I think people are going to love what Jay brings to this world in this medium” Aldus Robert Kirkman, regisseur van The Walking Dead. Het eerste boek zal op 14 oktober verschijnen.

Dit waren de nieuwtjes van deze keer!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Sanne april 12, 2014 at 15:07

    Ik wil helemaal niet dat Allegiant in twee delen wordt verfilmd, hmf

  • Leave a Reply

    Social Media    Follow on Bloglovin