Nieuws

Nieuws uit boekenland #10

DIMILY trilogie

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat we een Nieuws uit boekenland artikel hebben geschreven, hoogste tijd om weer eens nieuwtjes met jullie te delen! In deze Nieuws uit boekenland editie lees je meer over de Celebrate Books box, de #DIMILY boeken van Estelle Maskame en meer!

#DIMILY trilogie van Estelle Maskame

Een tijdje geleden ontvingen wij onwijs leuk nieuws in onze mailbox: uitgeverij Moon heeft de rechten gekocht om de DIMILY boeken van Estelle Maskame te vertalen! DIMILY staat voor Did I Mention I Love You en deze serie bevat drie boeken. Hoera, weer een toffe trilogie! Deel 1 verschijnt in september, deel 2 verschijnt in november en deel 3 zal in het voorjaar van 2017 verschijnen. I can’t wait! Je leest hier meer over de boeken.

Nieuws uit boekenland

Celebrate Books box

Sandra van Mook werkte jarenlang bij uitgeverij Van Goor. Een tijd geleden maakte zij bekend dat ze de uitgeverij zou verlaten om te gaan freelancen en niet veel later werd bekend dat zij Celebrate Books heeft opgezet: de allereerste Nederlandse boekenbox. Hoe tof?! De boekenbox heeft iedere maand een nieuw thema en bevat een recent verschenen Nederlandstalig YA boek én je krijgt 3 tot 5 cadeaus. Boekenleggers, sieraden, ansichtkaarten, posters of een notitieboekje. Wij zijn excited! Je schaft de box aan voor €29,95, inclusief verzendkosten. Ohja, het allerbeste? Celebrate Books selecteert zélf welke boeken er in de box komen. Leuheuk!

Boekenweek2016

Het is Boekenweek

Je kunt er bijna niet meer omheen. Het is boekenweek. We schreven al een leuk artikel over 9 boeken die ideaal zijn om tijdens de Boekenweek te kopen (om uiteraard het gratis cadeau te bemachtigen: Broer, geschreven door Esther Gerritsen). Je kunt niet alleen het boek lezen (en kopen waarmee je gratis kunt reizen), er zijn genoeg andere leuke dingen die je kunt doen. Claudia vertelt je op haar blog precies wat je deze week kunt doen. Boekenweek duurt tot 20 maart.

Shadowhunters

Er komt een tweede seizoen van Shadowhunters

Niet echt nieuws uit boekenland, maar toch wel een beetje, want Shadowhunters is natuurlijk gebaseerd op De kronieken van de onderwereld-boekenreeks! Shadowhunters is nog niet zo heel lang geleden uitgekomen, maar maandag is er goed nieuws naar buiten gebracht: er komt een tweede seizoen van de serie! De serie is onderdeel van de zender Freeform (voorheen ABC Family) en is wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Onwijs handig. Ik ben benieuwd naar de season finale én hoe het tweede seizoen zal zijn. bron

Dit was hem dan weer, de Nieuws uit boekenland met nieuwtjes die de laatste tijd in onze mailbox verschenen… Heb jij nog nieuws uit boekenland voor ons? Laat het vooral weten!

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jet maart 16, 2016 at 14:45

  Yeah Shadowhunters! Zin in, want gelukkig wordt de serie steeds beter!

 • Reply Madelon maart 16, 2016 at 15:41

  Ik had dus echt nog nooit van de DIMILY-trilogie gehoord, hihi.

 • Reply Emmy maart 16, 2016 at 18:10

  Ik kijk ZOOOOO uit naar de Celebrate Book Box!

 • Reply Vivian maart 16, 2016 at 18:52

  De DIMILY-boeken lijken me heel leuk, erg benieuwd naar! En de boekenbox heb ik al besteld 🙂

 • Reply Esther maart 16, 2016 at 20:00

  Ik ben heel benieuwd naar de celebrate box! 😀

 • Reply Jolien maart 16, 2016 at 20:23

  Ooh de Celebrate Books box lijkt mij zo leuk!! 😀

 • Reply Naomi maart 17, 2016 at 10:37

  Ik lees Engelse boeken en ik wil de DIMILY trilogie van de zomer gaan lezen want het laatste boek komt in juni uit! Ik ben op dit moment bezig met het lezen van de mortal instruments serie en als ik klaar ben wil ik de serie gaan kijken! Ook al heb ik al stiekem de eerste aflevering gekeken..

  x

 • Reply hetboekenik maart 20, 2016 at 14:06

  Gelukkig komt er een tweede seizoen van shadowhunters. Dan kunnen ze allemaal beter in hun rol groeien

 • Leave a Reply