Nieuws

Nieuws uit boekenland #10

DIMILY trilogie

Het is inmiddels al een tijdje geleden dat we een Nieuws uit boekenland artikel hebben geschreven, hoogste tijd om weer eens nieuwtjes met jullie te delen! In deze Nieuws uit boekenland editie lees je meer over de Celebrate Books box, de #DIMILY boeken van Estelle Maskame en meer!

#DIMILY trilogie van Estelle Maskame

Een tijdje geleden ontvingen wij onwijs leuk nieuws in onze mailbox: uitgeverij Moon heeft de rechten gekocht om de DIMILY boeken van Estelle Maskame te vertalen! DIMILY staat voor Did I Mention I Love You en deze serie bevat drie boeken. Hoera, weer een toffe trilogie! Deel 1 verschijnt in september, deel 2 verschijnt in november en deel 3 zal in het voorjaar van 2017 verschijnen. I can’t wait! Je leest hier meer over de boeken.

Nieuws uit boekenland

Celebrate Books box

Sandra van Mook werkte jarenlang bij uitgeverij Van Goor. Een tijd geleden maakte zij bekend dat ze de uitgeverij zou verlaten om te gaan freelancen en niet veel later werd bekend dat zij Celebrate Books heeft opgezet: de allereerste Nederlandse boekenbox. Hoe tof?! De boekenbox heeft iedere maand een nieuw thema en bevat een recent verschenen Nederlandstalig YA boek én je krijgt 3 tot 5 cadeaus. Boekenleggers, sieraden, ansichtkaarten, posters of een notitieboekje. Wij zijn excited! Je schaft de box aan voor €29,95, inclusief verzendkosten. Ohja, het allerbeste? Celebrate Books selecteert zélf welke boeken er in de box komen. Leuheuk!

Boekenweek2016

Het is Boekenweek

Je kunt er bijna niet meer omheen. Het is boekenweek. We schreven al een leuk artikel over 9 boeken die ideaal zijn om tijdens de Boekenweek te kopen (om uiteraard het gratis cadeau te bemachtigen: Broer, geschreven door Esther Gerritsen). Je kunt niet alleen het boek lezen (en kopen waarmee je gratis kunt reizen), er zijn genoeg andere leuke dingen die je kunt doen. Claudia vertelt je op haar blog precies wat je deze week kunt doen. Boekenweek duurt tot 20 maart.

Shadowhunters

Er komt een tweede seizoen van Shadowhunters

Niet echt nieuws uit boekenland, maar toch wel een beetje, want Shadowhunters is natuurlijk gebaseerd op De kronieken van de onderwereld-boekenreeks! Shadowhunters is nog niet zo heel lang geleden uitgekomen, maar maandag is er goed nieuws naar buiten gebracht: er komt een tweede seizoen van de serie! De serie is onderdeel van de zender Freeform (voorheen ABC Family) en is wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Onwijs handig. Ik ben benieuwd naar de season finale én hoe het tweede seizoen zal zijn. bron

Dit was hem dan weer, de Nieuws uit boekenland met nieuwtjes die de laatste tijd in onze mailbox verschenen… Heb jij nog nieuws uit boekenland voor ons? Laat het vooral weten!

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.