Nieuws uit boekenland! #1 - Adorable Books
Algemeen, Overig, Verwacht

Nieuws uit boekenland! #1

Afgelopen tijd hebben wij heel wat leuke berichtjes binnen gekregen in onze email met súper leuk nieuws!
Vandaar een nieuwe rubriek. Wij zullen om de zo veel tijd de nieuwtjes die wij binnen krijgen publiceren op Adorablebooks!
Om te beginnen kregen wij een leuk berichtje te horen van Conny Regard. Haar nieuwe boek heet ‘Ik ben nog niet klaar met jou!’ en zou in eerste instantie ergens in juli verschijnen. Helaas is de datum opgeschoven naar september! Dus zullen we nog even iets langer moeten wachten op haar nieuwe boek. Natuurlijk heeft het boek een ontzettend gave cover die wij jullie alvast mogen showen!

nog niet klaar met jou

Een spannende zwarte cover. Ik vind hem er erg aantrekkelijk uitzien! Dit boek zal in een nieuw genre verschijnen, namelijk “New Adult”. Wij zijn al erg benieuwd, vooral omdat het een nieuw genre zal zijn!
Maar waar gaat dit boek eigenlijk over?

What happens in Vegas, changes everything. Na een bliksemhuwelijk met Alex vertrekt Jasmijn door allerlei misverstanden snel weer uit zijn leven. In Parijs ontdekt ze dat ze zwanger is en krijgt een dochtertje. Na een ingrijpende gebeurtenis, laat ze haar baby bij Alex achter en vertrekt naar Amerika. Daar breekt ze door als model en doet haar uiterste best haar verleden te vergeten. Maar als ze Alex na jaren weer ziet, en hij haar om een echtscheiding vraagt, om met een ander te trouwen, beseft Jasmijn dat ze hem en hun dochter terug wil en daar alles voor over heeft!

Wij zijn erg benieuwd, en houden jullie natuurlijk op de hoogte van de precieze datum!

f
Dan nu, de cirkel! Zijn jullie al bekend met deze serie? Wij hebben het eerste deel al gerecenseerd en zijn erg benieuwd naar het tweede deel.
Maar nu komt er súúúúper leuk nieuws. De serie wordt namelijk verfilmd! Producer is Benny Andersson, bekend van ABBA!
Wij houden jullie op de hoogte en zullen het nieuws rondom de film goed gaan volgen!

f
Dan als laatste een leuk mailtje dat afgelopen week binnen kwam van Blossombooks!
Jullie zijn natuurlijk bekend met de súper gave edelstenentrilogie, ook wij zijn daar razend enthousiast over. In Nederland zijn de boeken van de edelsteentrilogie al meer dan 30.000 keer verkocht!!!
Nu goed nieuws voor de fans van Kerstin Gier. Blossombooks gaat namelijk wéér een nieuwe serie uitgeven van haar!
Het eerste boek uit de nieuwe trilogie van Kerstin Gier zal in het Duits “Silber. Das erste Buch der Träume” gaan heten.

u1_978-3-10-490025-4
Het eerste deel zal in Duitsland in het najaar van 2013 verschijnen. Daarna zal Blossombooks er alles aan doen om dit boek zo snel mogelijk in het Nederlands uit te geven!
Maarrrrr.. waar gaat het over?!

Geheimzinnige deuren met hagedissen als deurknop, sprekende standbeelden en een wildgeworden au pair met een bijl… De dromen van Liv Silber zijn de laatste tijd redelijk raar. De vreemde droom over de jongens die om middernacht op het kerkhof staan, blijft haar het beste bij. Nog vreemder wordt het als deze jongens echt blijken te bestaan. En het allervreemdste is misschien wel het feit dat ze dingen over Liv weten die alleen in haar dromen voorkomen.

Beetje creepy en spannend dus… We like! Wij kijken er naar uit om dit boek te gaan lezen en zullen jullie op de hoogte houden als er een datum bekend wordt gemaakt!

 

f

En als laatste, Catching Fire. Het tweede deel van the hunger games film komt eraan!
Waarschijnlijk hebben vele van jullie de trailer al gezien, maar voor degene die hem nog niet hebben gezien, hier is hij!
De film zal in november te zien zijn in alle bioscopen.

Wij kijken echt uit naar al deze leuke nieuwe dingen in boekenland! Jullie ook?

 

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Joanydvv april 18, 2013 at 15:01

  Wat een leuke nieuwtjes 🙂

 • Reply Mieke Schepens april 19, 2013 at 00:30

  We zijn weer op de hoogte, bedankt !

 • Reply Lilian april 19, 2013 at 09:21

  Oh dat boek van Conny Regard! Klinkt superleuk.
  & op Catching Fire kan ik ook al niet wachten!

 • Reply Eline april 19, 2013 at 11:32

  Leuke nieuwtjes!

 • Reply Emmy april 19, 2013 at 19:47

  Leuke nieuwstjes! Ik vind dat boek van Conny echt niet leuk klinken, zo nep… Maarja.. misschien is het uiteindelijk een hardstikke leuk boek.. Maar sorry hoor, welke moeder dumpt haar kind nou zomaar?

  Naar de rest ben ik heel erg benieuwd!

  • Reply Danique V. april 19, 2013 at 19:48

   Niet zomaar, maar een ingrijpende gebeurtenis! Dat maakt het juist leuk 😉

   • Reply Emmy april 19, 2013 at 19:50

    Snap ik, maar toch vind ik het een beetje onrealistisch klinken. Een kind krijgen, die afstaan en dan in Amerika een model worden.

    • Reply Danique V. april 19, 2013 at 19:52

     Het blijft natuurlijk een verzonnen verhaal, maar je zal versteld staan hoe vaak zoiets kan gebeuren.

 • Reply Emmy april 19, 2013 at 19:57

  Ja, dat is waar… Maar bij die omschrijving had ik in ieder geval het idee van gadverdamme, weer zo’n hoofdpersoon met een geweldig uiterlijk dat helemaal succesvol gaat zijn maar een verleden heeft waar je u tegen zegt en wat vol drama zit. Natuurlijk kan de situatie van een kind afstaan altijd gebeuren, maar meer de omschrijving van het geheel staat me tegen. Waarom moet zo’n karakter dan altijd doorbreken als iets geweldigs? Waarom kan ze niet een ander beroep krijgen wat veel meer doorgaans is? Ik hou niet echt van uiterste en ik denk dan ook niet dat ik dit boek zal pakken. Maar ik snap daarintegen wel heel goed dat anderen het echt geweldig vinden en er van zullen smullen. En dat is maar goed ook! Zou stom zijn als iedereen hetzelfde leuk zou vinden.

 • Reply Luca G april 23, 2013 at 13:00

  oohw super leuk
  houden jullie ons op de hoogte wanneer dat boek van kerstin gier uit komt de vorige edelstenen triologie was ook al goed dus ben zo benieuwd

 • Reply Mel@thedailyprophecy april 23, 2013 at 21:14

  New Adult is niet zo mijn ding, maar ik ben wel ontzettend enthousiast over Catching Fire! Ik vond dit boek het beste van de trilogie en ik kan niet wachten om sommige van mijn favoriete karakters (hoi Finnick <3) te zien.

 • Reply Merel april 24, 2013 at 12:22

  Ahhhh! Kerstin Gier! Ik ga ‘m in het Duits kopen, want ik kan niet wachten.

 • Leave a Reply