Nieuws

Dit nieuws van Netflix wil je niet missen!


Netflix voegt vaak een hoop series en films toe, maar verwijdert deze helaas ook. Daarnaast brengen ze om de zo veel tijd minder leuk nieuws naar buiten. Series die gestopt worden bijvoorbeeld.

The Princess Diaries 1 + 2

Ken je deze geweldige films nog? Goed nieuws voor alle fans, ze staan nu namelijk beide op Netflix! Heerlijk nutteloos op de bank deze twee films achter elkaar kijken. Heer-lijk!

Seizoen 2 Shooter

Het eerste seizoen had een ontzettend spannend einde, gelukkig laat het tweede seizoen niet meer zo lang op zich wachten. Naar verwachting verschijnt het seizoen in juli op Netflix.

Girlboss gestopt

Natuurlijk kan je seizoen 1 nog wel zien, maar helaas zal er geen tweede seizoen komen voor deze serie. Girlboss is een serie over de eerste jaren van het mode-imperium van Sophia Amoruso. Zij werkte ook mee aan de serie en liet via social media weten dat ze graag meer verhalen had gedeeld met de kijker, maar dat het helaas niet zo mag zijn.

El Chapo wil Netflix aanklagen

Heb jij deze serie al gezien? Het gaat over de Mexicaanse drugsbaron Joaquin ‘El Chapo’ Guzman. El Chapo is hier echter niet helemaal blij mee. Hij wilt zelfs Netflix aanklagen hij wordt neergezet als een harteloze crimineel. Wij zijn benieuwd hoe Netflix hierop gaat reageren.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply