Nieuws,  TV-series

Nieuws in serieland

Nieuws in serieland over Orange is the New Black en de spinoff van Pretty Little Liars, Ravenswood. Benieuwd wat er aan de hand is? Lees dan gauw verder. 

Orange is the New Black
Vanaf 6 juni 2014 zal seizoen 2 van Orange is the New Black te zien zijn op NetFlix. Alle dertien afleveringen worden tegelijkertijd op de serie streamingsdienst gezet. Piper (Taylor Schilling) zal wat minder te zien zijn in de serie. De focus zal namelijk meer gaan liggen op Alex (Laura Prepon), Pennsatucky (Taryn Manning) en Taystee (Danielle Brooks)

Meer weten over Orange is the New Black? Klik dan hier.

Bekijk hieronder de teaser van seizoen 2

Ravenswood stopt 
De Pretty Little Liars spinoff Ravenswood wordt na een seizoen van de buis gehaald. De show werd matig bekeken en dit is de reden waarom de show niet langer wordt uitgezonden. Vorige week werd de laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden. Toch is er nog een sprankeltje hoop voor de serie. De producent zei vorige maand dat hij wilde dat de verhaallijnen in PLL en Ravenswood in de toekomst meer gaan overlappen.  Of Tyler Blackburn (Caleb Rivers) teruggaat naar Pretty Little Liars is nog niet bekend.

Meer weten over Ravenswood? Klik dan hier.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.