Nieuws, TV-series

Nieuws in serieland

Nieuws in serieland over Orange is the New Black en de spinoff van Pretty Little Liars, Ravenswood. Benieuwd wat er aan de hand is? Lees dan gauw verder. 

Orange is the New Black
Vanaf 6 juni 2014 zal seizoen 2 van Orange is the New Black te zien zijn op NetFlix. Alle dertien afleveringen worden tegelijkertijd op de serie streamingsdienst gezet. Piper (Taylor Schilling) zal wat minder te zien zijn in de serie. De focus zal namelijk meer gaan liggen op Alex (Laura Prepon), Pennsatucky (Taryn Manning) en Taystee (Danielle Brooks)

Meer weten over Orange is the New Black? Klik dan hier.

Bekijk hieronder de teaser van seizoen 2

Ravenswood stopt 
De Pretty Little Liars spinoff Ravenswood wordt na een seizoen van de buis gehaald. De show werd matig bekeken en dit is de reden waarom de show niet langer wordt uitgezonden. Vorige week werd de laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden. Toch is er nog een sprankeltje hoop voor de serie. De producent zei vorige maand dat hij wilde dat de verhaallijnen in PLL en Ravenswood in de toekomst meer gaan overlappen.  Of Tyler Blackburn (Caleb Rivers) teruggaat naar Pretty Little Liars is nog niet bekend.

Meer weten over Ravenswood? Klik dan hier.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Kelly februari 19, 2014 at 14:09

  Ik had het gelezen van Ravenswood, zo jammer! Hoop wel dat er nog een seizoen 5 komt van Pretty Little Liars!

 • Reply angelaa februari 19, 2014 at 14:44

  Jaaa Orange is the new black! Ik weet wat ik ga doen in juni…

 • Reply Daphne februari 19, 2014 at 14:56

  Jaaaa, Orange is the New Black! Wel grappig, want eerst gingen er geruchten dat Laura Prepon helemaal niet meer te zien zou zijn, nu komt er juist extra nadruk op haar karakter. En oeh, minder Piper. Misschien omdat ze in een isoleercel zet? Speculaties, speculaties.. :’D

 • Reply Roxanne februari 19, 2014 at 16:08

  Erg jammer dat Ravenswood waarschijnlijk gaat stoppen. Ik vind het juist een erg goede serie!

 • Reply LadyJane februari 19, 2014 at 16:44

  Jammer van Ravenswood inderdaad, maar ik vond PPL sowieso een stuk toffer. Ik weet niet waarom ik Ravenswood niet zo super tof vond, maar op een of andere manier mist er net wat voor mij… Evengoed jammer….

 • Reply Anneke februari 20, 2014 at 09:09

  Jaaaa Orange is the New Black! Echt een leuke, rauwe serie. Ik kijk ernaar uit.

 • Leave a Reply