Nieuws

Nieuws in boeken-, serie- en filmland

Er gebeurt zoveel in boeken-, serie- en filmland dat het bijna niet meer bij te houden is! Daarom is het tijd om weer wat nieuwtjes op een rij te zetten, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van alle nieuwe dingen. 

Suits seizoen 5 op Netflix

Goed nieuws voor alle Suits-liefhebbers! Sinds afgelopen week staat namelijk seizoen 5 van de serie op Netflix. Bingewatch-alert! Ik weet wel wat ik dit weekend ga doen…

Trailer 2:22 met Michiel Huisman

Onze eigen Michiel Huisman speelt de hoofdrol in de spannende thriller 2:22. De trailer ziet er erg veelbelovend uit! 2:22 draait vanaf 6 juli in de bioscoop.

Geen nieuw seizoen meer van Sense8

Afgelopen maand is het tweede seizoen van de serie Sense8 op Netflix verschenen. “Na 23 afleveringen, zestien steden en dertien landen komt de serie tot een einde”, zo laat Netflix weten. Sense8 gaat over 8 verschillende mensen die verspreid over de hele wereld wonen en op een bijzondere manier met elkaar kunnen communiceren. Ze gebruiken namelijk elkaars vaardigheden, kennis en taal. Bekijk hierboven een trailer van Sense8.

Prijs van de Jonge Jury 2017

Het boek Schuld van Mel Wallis de Vries heeft de Prijs van de Jonge Jury 2017 gekregen. De Jonge Jury is een leesbevorderingsproject voor scholieren tussen de twaalf en zestien jaar. Zij lezen elf ‘leestips’ en kiezen dan hun favoriete boek. De Jonge Jury Debuutprijs 2017 ging naar Anouk Saleming met Paradise Now.

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.