Nieuwe verslaving: Suits - Adorable Books
TV-series

Nieuwe verslaving: Suits

 photo Schermafbeelding2014-09-28om211221.png

Vorig weekend begon ik met het kijken van de serie Suits samen met mijn vriend. Iedereen zei dat we die serie moesten gaan kijken, dus we begonnen aan seizoen 1. En, OMG! We zijn nu al verslaafd. In één weekend tijd keken we al vier afleveringen omdat we het zo leuk vonden! 

 photo Schermafbeelding2014-09-28om211617.png

Waar gaat Suits over?
Mike Ross heeft altijd al advocaat willen worden, maar hij werd geschorst. Zijn droom viel in duigen. Hij heeft een hoog IQ en een fotografisch geheugen en daardoor kan hij leven van het maken van examens voor anderen. Voor zijn beste vriend Trevor is hij van plan een koffer marihuana af te leveren, zodat hij zijn oma onderdak kan geven. Hij komt erachter dat hij opgewacht wordt door undercover agenten en gaat er vandoor. Per ongeluk loopt hij binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor zijn nieuwe advocaat stagiair. Harey is een van de beste advocaten van New York en is gepromoveerd tot senior partner bij topadvocatenkantoor Pearson Hardman. Harvey is onder de indruk van de kennis van Mike en zijn scherpheid. Hij neemt Mike aan en ze doen alsof hij afgestudeerd is aan Harvard Law School.

Ik heb pas vier afleveringen gezien, maar ik ben nu al verslaafd. Het is zeker geen straf om naar lekkertje Harvey Specter te kijken. Wat een hottie!! Benieuwd naar Suits? Kijk dan zeker even de trailer van seizoen 1 hieronder.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Shaz oktober 3, 2014 at 09:25

  Suits is een hele leuke show! Inmiddels zijn er al 4 seizoenen dus je kunt nog even vooruit.

 • Reply Jacoline oktober 3, 2014 at 11:05

  Nu word ik toch wel erg benieuwd naar de serie!

 • Reply Kelly oktober 3, 2014 at 11:07

  Ik houd echt van Suits! Ik kan niet wachten tot het weer verder gaat in Amerika, dan kan ik weer nieuwe afleveringen kijken!

 • Reply Madelon oktober 3, 2014 at 11:22

  Dit klinkt wel echt super leuk! Ik denk dat ik van het weekend ook eens ga kijken, hihi.

 • Reply Ivette oktober 3, 2014 at 16:10

  SUITS! *zucht* Hier thuis is het goed verdeeld: er is een Team Mike (zusje) en een Team Harvey (ik) 😉 geweldige serie!

 • Reply Northflix oktober 3, 2014 at 19:09

  Deze staat ook nog op mijn Netflix-lijstje! Ik vond Dexter ook echt een aanrader!

 • Reply Marjolein oktober 3, 2014 at 20:33

  Nog niet gezien, maar ben nu wel nieuwsgierig

 • Leave a Reply