New in, Overig

Nieuwe stationery spulletjes!

Stationery spulletjes

Mijn liefde voor stationery spulletjes heb ik nooit echt openbaar uitgesproken. Nou moet ik eerlijk zijn… ik heb teveel notitieboekjes, teveel rolletjes washitape en ook gekleurde pennen en stiften heb ik in overvloed. Ik heb het niet nodig. Toch koop ik het veel te veel. Ik laat je zien welke spulletjes ik heb gekocht bij de webshop van mijn blogvriendinnetje Milou (we go way back!), uit de LifestyleLouShop!


Stationery spulletjes
Allereerst kocht ik deze super leuke notitieboekjes. Handig voor in huis en ook nog eens super catchy qua uiterlijk. Ik heb echt veel te veel notitieboekjes, maar deze moest ik hebben. Ik gebruik ze vooral om lijstjes te maken, boodschappenlijstjes en to-do-lijsten. Ze kosten €2,99 per stuk.

Stationery spulletjes
Ook kocht ik deze kaartjes. Heel leuk om te versturen, maar ik heb ze gekocht voor in huis. Deze kaartjes kosten €1,10 per stuk.

Stationery spulletjes
Deze washitapejes kon ik echt niet laten liggen, ze kosten €2,95 per stuk. ZO cute en ook erg origineel. Leuk om je cadeautjes mee in te pakken.

Stationery spulletjes
Ik kreeg een enorm leuke goodiebag bij mijn bestelling waar deze kaartjes in zaten. ZO schattig allemaal!

Stationery spulletjes
En dit zat ook in de goodiebag. Je ziet ook nog twee losse kaartjes, die ik heb besteld: Happy birthday. Voor maar €0,50 per stuk, en het maakt je cadeautje echt enorm af. De overige kaartjes kreeg ik erbij, met de cadeauzakjes, de stickers én de decoratieveer. Hoe leuk is dat? Zo’n goodiebag maakt het nog een stuk leuker!

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe stationery spulletjes en ik kan niet wachten tot ik alles kan gebruiken. Ik moet nog fotolijstjes scoren voor de kaartjes, en ben benieuwd hoe het staat. Mocht je zelf ook willen bestellen bij LifestylelouShop, dan kun je hier klikken om naar de shop te gaan.

Ben jij ook gek op stationery spulletjes?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply marije juli 17, 2016 at 08:47

  Ik ben al mijn hele leven gek op stationary en word zo blij van alle nieuwe dingen die ik zie. Super leuke dingen heb je geshopt.

 • Reply Kelly juli 17, 2016 at 11:07

  Leuke items kreeg je er ook bij en heb je zelf geshopt! 🙂

 • Reply beautifulday4makeup juli 17, 2016 at 11:38

  wat een superschattige spulletjes

 • Reply Bettie juli 17, 2016 at 15:23

  Wat een super leuke dingetjes en die kaartjes vind ik ook echt super leuk

 • Reply Annelies juli 17, 2016 at 19:29

  Die spulletjes zijn zo leuk en schattig en voor mij echt zo overbodig (want ik gebruik ze toch niet, wegens te leuk en te schattig) maar ik blijf ze kopen.

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 20:23

  Wat tof! Ik ga echt even een kijkje nemen op die site. 🙂

 • Leave a Reply