TV-series

Nieuwe series om komende tijd te kijken #9

Begin volgende maand komen er weer een paar nieuwe series uit. Hele verschillende series. Van politieseries tot een spin-off! Wij zetten ze hier op een rijtje voor je neer, zodat je niks hoeft te missen.
Allegiance-2015

Allegiance
Allegiance is een politieserie. Alex is een CIA-analist en is gespecialiseerd in Russische zaken. Dan ontdekt hij een schokkend geheim over zijn ouders. Beide zijn Russische spionnen en ze zijn van plan om een terroristische aanval op de VS te doen, dat Amerika op de knieën zal brengen.
De hoofdpersoon wordt gespeeld door Gavin Stenhouse.

Allegiance is te zien vanaf 5 februari 2015

The slap
The slap is een tv serie over een familiedrama. Twee families, vrienden van elkaar worden door een incident van elkaar gescheiden. Geheimen komen boven water drijven en er komt zelfs een rechtszaak bij kijken…
Hoofdpersonen zijn onder andere Zachary Quinto, Peter Sarsgaard, Thandie Newton enUma Thurman.

The Slap is te zien vanaf 12 februari 2015

Better Call Saul
Dé spin-off van de wereldwijde hitserie Breaking Bad. Saul Goodman speelt de hoofdpersoon. De serie zal gaan over Saul voordat hij Walter White’s advocaat werd.

Better call saul is te zien vanaf 8 februari 2015

Welke van deze series lijkt jou wel wat?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.