Tips, TV-series

Nieuwe series om komende tijd te kijken #2

Het is vakantie! Misschien ben je wel de hele zomer weg, of keihard aan het werk. Maar het kan ook zijn dat je soms even niet goed weet wat je nou met je vrije tijd moet doen. Daarom heb ik een aantal series die deze zomer beginnen op een rijtje gezet!

outlander

Outlander
Outlander is gebaseerd op het boek (vanzelfsprekend..) Outlander, geschreven door Diana Gabaldon. In het Nederlands is dit boek verschenen onder de titel ‘De reiziger’. Volgens velen een ontzettend prachtig boek! Nu is het dus verfilmd, naar een serie.
De zuster Claire Randall leeft in het jaar 1945 en wordt op de een of andere manier terug in de tijd gebracht naar het jaar 1743 in Schotland.
De trailer vind ik niet heel veelbelovend, maar het verhaal trekt mij weer wel ontzettend. Ik ben benieuwd!
De serie begint op 9 augustus.

the quest

The Quest
Laat ik zeggen dat dit eigenlijk een beetje bizar is. Het is geen echte serie, maar een reality TV show. Ja, ik dacht dat ook niet toen ik de trailer zag in het begin… De mensen in de reality show moeten opdrachten aangaan zoals zwaardvechten, en uiteindelijk blijft er een winnaar over. Het wordt gedaan met echte mensen die geen acteurs zijn (zeggen ze). Gewoon een spelshow dus, maar dan nouja.. vroeger.
Eigenlijk een soort Expedition Robinson meets Game of thrones.
Deze tv show zal op 31 juli beginnen.

legends

Legends
Van de makers van Homeland en 24 en in de hoofdrol onze geliefde GOT acteur Sean Bean!
Martin Odum kan zichzelf veranderen in een ander persoon, bij elke baan. Maar hij begint vraagtekens te zetten bij zijn eigen identiteit als een mysterieus persoon zegt dat hij niet is, wie hij denkt dat hij is.
Spanning, dat is denk ik een goed woord voor deze serie. Plus, ik ben dol op hem. Ik vind hem een geweldige acteur en gok dat ook deze rol weer geweldig is. Ik ben benieuwd!
De serie begint op 13 augustus.

Welke van deze drie series zou jij willen zien?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mel@thedailyprophecy juli 28, 2014 at 10:50

  Ik kan niet wachten voor Outlander. Geweldige accenten en ik vond de eerste drie boeken ook erg vermakelijk. Legend ziet er goed uit en ik vind Sean altijd een goede acteur (jammer dat hij heel vaak in het begin al sterft :p), dus die serie ga ik zeker in de gaten houden. Ik ben niet zo dol op reality shows, maar The quest kan nog wel grappig zijn!

 • Reply Sanne juli 28, 2014 at 11:15

  Ik ben heel erg benieuwd naar Outlander!

 • Reply irene niec juli 28, 2014 at 13:07

  Outlander daar ben ik heel benieuwd naar.

 • Reply Henderica juli 28, 2014 at 13:09

  Ik ben ook erg benieuwd naar Outlander (misschien eerst het eerste boek maar lezen).

 • Leave a Reply