Nieuwe series om komende tijd te kijken #11 - Adorable Books
TV-series

Nieuwe series om komende tijd te kijken #11

happyish-trailer-steve-coogan-small

Het einde van april is al weer in zicht. Deze maand waren er weinig nieuwe (leuke) series die begonnen. Gelukkig zijn er toch een paar die misschien de moeite waard zijn om te kijken. Deze zijn speciaal voor de comedy en drama fans!

Grace and Frankie
Shock. Ontkenning. Verwarring. Woede. Reflectie. Maak kennis met de vijf stadia van Grace en Frankie. In de serie spelen Jane Fonda (Grace) en Lily Tomlin (Frankie) twee vrouwen die hun leven opnieuw moeten uitvinden. De elegante Grace en de vrijgevochten, excentrieke Frankie zijn geen vriendinnen, ook al werken hun echtgenoten Robert en Sol al jaren als partners op hetzelfde advocatenkantoor.
Wanneer Robert en Sol echter aankondigen dat ze hun echtgenotes voor elkaar verlaten, krijgen de twee vrouwen een onverwachte band. Het is de 21ste eeuw, ze zijn 70 en ze moeten hun leven helemaal opnieuw herinrichten: van facelifts tot Facebook en van blind dates tot nachtblindheid.
Van de makers van Friends (dan moet het wel goed zijn) en Home Improvement.
De serie start op 8 mei 2015

Happyish
Thom Payne is een man van ergens in de veertig. die op zijn werk moet zien om te gaan met een baas die een stuk jonger is dan hijzelf. In een cultuur waar de macht in handen is van de jeugd, probeert Thom erachter te komen wat zijn doel nu precies nog is nu er niemand meer naar hem luistert. Ook wil hij weten of hij ooit nog een keer een gelukkig mens wordt.
Met in de hoofdrol Steve Coogan. De rest van de cast bestaat uit o.a. Kathryn Hahn en Bradley Whitford.
De serie start op 26 april 2015

The Casual Vacancy
The Casual Vacancy, een co-productie tussen HBO en BBC, is een dramatische miniserie naar de gelijknamige bestseller van J. K. Rowling. De plot ontvouwt zich rond Pagford, een ogenschijnlijk idyllisch Engels dorpje met een gezellig marktpleintje en een eeuwenoude abdij. Achter die mooie facade blijkt het plaatje echter een stuk minder fraai: de rijken voeren oorlog met de armen, de tieners met hun ouders, de vrouwen met hun mannen en de leraars met hun leerlingen. In Pagford is niets, kortom, wat het op het eerste gezicht lijkt. Wanneer veertiger Barry Fairbrother plots geheel onverwacht overlijdt, blijft het dorpje in shock achter. Het sterfgeval zorgt niet alleen voor een leeg zitje in de parochieraad, maar slaat ook diepe persoonlijke wonden, met name bij een tiener die hij een helpende hand toestak. De vacature blijkt echter de katalysator voor de grootste oorlog die ooit in Pagford gevoerd werd. Wie komt als winnaar uit de bus in een verkiezingsslag vol passie, bedrog en onverwachte onthullingen?
De serie start op 29 april 2015

Welke van deze series wil jij graag kijken?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply beautifulday4makeup april 21, 2015 at 10:44

    Ik vind het nog altijd jammer dat pushing daisies van het scherm gehaald is. Die serie was echt super!

  • Reply Esther april 21, 2015 at 13:41

    Deze lijken mij niet zo heel leuk. Ik wacht op het nieuwe seizoen van Pretty little liars en Under the dome. 🙂

  • Reply Madelon april 22, 2015 at 11:50

    Die Happyish lijkt me nog best wel grappig, haha. Thnx voor de tip ^^

  • Leave a Reply