TV-series

Nieuwe series om komende tijd te kijken #10


Het is áltijd serie tijd. Gelukkig komen er dit weekend weer een paar leuke series aan, voor het geval je nog niks had gepland. Volg deze series vanaf het begin. Van comedy tot horror.

Younger
Younger is een serie gebaseerd op het gelijknamige boek. Danique E schreef al eerder een recensie over dit boek. Liza (in het boek Alice) is een 40 jaar oude moeder die een baan zoekt. Na een grote make-over ziet zij er weer uit alsof ze eind twintig is. En dit brengt een hoop voordelen met zich mee (en natuurlijk nadelen).
De hoofdpersoon wordt gespeeld door Sutton Foster, zij heeft al verschillende rollen in tv series gehad. Daarnaast speelt ook Hillary Duff een rol in deze serie. Zij vertolkt de rol van Kelsey. Younger is een echte comedy serie.
Is begonnen op 31 maart 2015

The Lizzie Borden Chronicles
Drama, horror, spanning.. Volg Lizzie Andrew Borden, een Amerikaanse vrouw die terecht gesteld is voor een moord. Het verhaal speelt zich af na 1800.
Hoofdrollen worden gespeeld door Christina Ricci en Clea DuVall.
The Lizzie Borden Chronicles is een mini serie, de planning staat tot nu toe op 8 afleveringen.
De serie begint op 5 april 2015

Wolf Hall
Nog een mini serie. Engeland in het jaar 1520. Als de koning dood gaat zonder een troonopvolger zal het land in een vreselijke oorlog belanden. De koning trouwt de 20 jarige Anne Boleyn. De koning blijft onstabiel. de ene dag is hij ziek, de andere dag is hij een moordenaar.
De hoofdpersonen worden gespeeld door Damian Lewis, Claire Foy en Mark Rylance. De serie staat gepland voor 6 afleveringen. De serie is gebaseerd op de boeken van Hilary Mantel.
De serie begint op 5 april 2015

Welke van deze series zou jij wel willen zien?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.