TV-series

Nieuwe series om de komende tijd te kijken #4

Schermafbeelding 2014-08-30 om 16.54.30

Deze herfst komen er een heleboel nieuwe series aan! Pretty Little Liars komt pas weer in december terug, dus we hebben weer tijd voor een nieuwe serie om erbij te kijken, toch?

Manhattan Love Story

Heb jij je ooit afgevraagd wat jouw date van je vond? eze romantische komedie laat de verschillen tussen mannen en vrouwen zien door de ogen van een nieuw stel dat pas begonnen is met daten.
Te zien vanaf 30 september op ABC

Selfie

Nieuwkomer Eliza Dooley heeft 263.000 volgers die elke tweet, bericht of selfie van haar volgen. Op een eenzame dag komt zij echter tot de conclusie dat de vele vriendschapsverzoeken die zij ontvangt niet hetzelfde is als het hebben van echte vrienden. Zij doet een beroep op marketing guru Henry om haar een nieuw imago aan te meten en om haar te leren in contact te komen met ‘echte’ mensen. Selfie is losjes gebaseerd op My Fair Lady, en de serie exploreert de moderne worstelingen van Eliza en Henry. Henry heeft de moeilijke taak om Eliza meer te laten participeren in de echte wereld en niet online, of zij dat nu leuk vindt of niet.
Te zien vanaf 30 september op ABC

Jane the virgin

Door een reeks van verrassende en onverwachte gebeurtenissen, wordt een jonge, religieuze Latina per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd.
Te zien vanaf 13 oktober op The CW.

Welke serie lijkt jou leuk? 

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Ellis september 3, 2014 at 10:44

  Had van alledrie nog niet gehoord! Maar wauw, dat einde van Pll :O

 • Reply Shaz september 3, 2014 at 12:01

  Selfie en Manhattan Love Story staan al op mijn watchlist. Ik vind het echt leuk dat Analeigh Tipton best ver heeft geschopt als ANTM-model.

 • Reply Martine september 3, 2014 at 13:25

  Manhattan Love Story lijkt me heel erg leuk! Ik ben helemaal niet zo van de series, maar dit lijkt me een heel grappig concept!

 • Reply Madelon september 3, 2014 at 14:10

  Oeh die eerste twee lijken me echt super leuk!!
  Ik heb ze gelijk in mijn agenda geschreven zodat ik niet kan vergeten ze te gaan volgen ^^

 • Reply Jessica Dillema september 3, 2014 at 16:37

  Van de genoemde kijk ik het meest uit naar Jane the Virgin, het is een interessant concept en ik ben erg benieuwd naar de uitwerking daarvan. De eerste aflevering van Selfie heb ik inmiddels al gezien. Er zit potentieel in, maar de uitwerking is tot nu toe niet geweldig. Erg jammer.

 • Leave a Reply