TV-series

Nieuwe series om binnenkort te kijken #17

Afgelopen tijd zijn er weer een paar nieuwe series uitgekomen die erg goed worden binnengehaald. Heb jij komende tijd niks te doen? Dan kan je deze drie nieuwe series gaan volgen!

The Family
Deze thriller volgt de terugkeer van de dood gewaande zoon van een politicus, die na tien jaar opeens opduikt. Wanneer de mysterieuze jonge man weer verwelkomt wordt in zijn familie, beginnen er vermoedens omhoog te komen. Is deze man wel echt wie hij zegt dat hij is?
Met in de hoofdrol onder andere Joan Allen, Rupert Graves en Alison Pill.
Deze serie is al te volgen vanaf 6 maart 2016

Damien
Damien, gebaseerd op de film uit 1976 The Omen, verteld het verhaal over de jonge jongen, Damien Thorn. Nu een volwassene en achtervolgd door zijn verleden wordt Damien geconfronteerd met een reeks macabere gebeurtenissen en ziet hij uiteindelijk zijn ware bestemming: hij is de Antichrist.
Met in de hoofdrol onder andere Bradley James, Megalyn Echikunwoke en Omid Abtahi.
Deze serie is al te volgen vanaf 7 maart 2016

Of Kings and Prophets
Een epische Bijbelse saga over geloof, ambitie en verraad. De serie wordt verteld door de ogen van een koning, een profeet en een jonge herder.
Met in de hoofdrol onder andere Maisie Richardson-Sellers, Simone Kessell en Jeanine Mason.
Deze serie is al te volgen vanaf 8 maart 2016

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.