TV-series

Nieuwe series om binnenkort te kijken #15

9b0dbeac-91a8-4464-9079-861f2891cf50
Het nieuwe jaar beginnen met nieuwe series? Dat kan! Er komen drie ontzettend leuke series uit komende tijd, waarvan er eentje zelfs al te zien is. Fantasy, science fiction, boekverfilmingen en tekenfilms.

Dawn of the croods
Dawn of the Croods is een nieuwe animatieserie die gebaseerd is op The Croods, een populaire bioscoopfilm van DreamWorks Animation. De studio maakt de avonturen exclusief voor onlinetelevisieaanbieder Netflix.
Zoals de titel doet vermoeden, speelt de serie zich af in de tijd voor de belevenissen uit de bioscoopfilm. Het verschil met die computergeanimeerde prent is dat Dawn of the Croods met handgetekende animatie is gemaakt. Ook de stemacteurs werden allemaal vervangen. Centraal staat ’s werelds eerste familie: dochter Eep, zoon Thunk, vader Grug, moeder Ugga, baby Sandy en oma Gran. De serie volgt allerlei ‘moderne’ problemen die ze voor het eerst in de geschiedenis hebben: nieuwe vrienden, huisdieren, voedsel, jachttechnieken, school, pyjamafeestjes, verkiezingen en meer.
Al te zien vanaf 24 december 2015

The Shannara Chronicles
Een nieuwe fantasy/science fiction serie gebaseerd op the Shannara books van Terry Brooks.
En kijk die cast dan! Austin Butler speelt Wil Ohmsford, hij had ook al een rol in The Carrie Diaries. Poppy Drayton is redelijk nieuw in de serie wereld, zij speelt Amberle Elessedil. Ivana Baquero speelt Eretria en kan je hebben gezien in Spaanse series. Manu Bennett speelt de rol van Allanon en kan je hebben gezien Arrow en The Hobbit.
Wat een cast en wat een prachtige mensen! Alleen al hierdoor krijg je zin om de serie te zien.
Te zien vanaf 5 januari 2016

Shadowhunters
Een serie die vooral erg gehyped is. Na de film die uitkwam werd later bekend gemaakt dat er een tv serie van zou komen. Zal de TV serie het beter doen dan de film?
Gebaseerd op de boekenserie The Mortal Instruments van Cassandra Clare.
Hoofdrollen worden gespeeld door:
Katherine McNamara als Clary Fray, bekend van The Scorch Trials. Dominic Sherwood als Jace Wayland, bekend van Vampier Academy. Alberto Rosende als Simon Lewis. Emeraude Toubia als Isabelle Lightwood. Matthew Daddario als Alec Lightwood. Harry Shum, Jr. als Magnus Bane, bekend van Glee. Isaiah Mustafa als Luke Garroway.
Te zien vanaf 12 januari 2016

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Edriënne december 27, 2015 at 14:12

  Shadowhunters! The Shannara Chronicles kende ik nog niet, maar ziet er goed uit! (zowel de serie als Austin Butler) Komt die serie ook op de Nederlandse MTV?

 • Reply Isabelle december 27, 2015 at 16:41

  Van Shadowhunters staan de eerste paar (7 geloof ik) minuten al online. En die vielen mij zeker niet tegen! Kijk er echt naar uit 🙂 Ben ook benieuwd naar Shannara al wil ik eigenlijk eerst nog de boeken lezen haha

 • Reply Lisa december 27, 2015 at 17:31

  Wat gaaf dat er van de Shannara boeken een serie komt! Echt tof! Daarmee vooral het fantasy genre ontdekt 😀 Verder ben ik nu met laatste deel van de shadowhunters bezig maar Jace ziet er toch iets anders uit in mijm gedachte 🙂

 • Reply Karlijn december 27, 2015 at 22:06

  Een fantasyserie van MTV, dat klinkt wel als een aparte combinatie. Maar de trailer ziet er wel gaaf uit!

 • Reply Naomi december 28, 2015 at 10:12

  Shadowhunters ga ik misschien wel kijken ookal weet ik nog niet zo goed wat ik er van moet vinden. Ook heb ik de boeken nog niet gelezen. Heb wel de film gezien en die vond ik heel erg leuk.

  x

 • Reply Annabel december 28, 2015 at 11:03

  Ik ben heel benieuwd naar Shadowhunters, hopelijk voldoet de serie aan de verwachtingen! 🙂
  De rest ken ik nog niet, maar zal ik zeker eens opzoeken!
  Liefs xxx

 • Reply Shaz december 28, 2015 at 12:10

  The Shannara Chronicles lijkt mij erg leuk. Ik hoop dat de serie van Shadowhunters beter is dan de film, want die was echt verschrikkelijk.

 • Reply Madelon december 28, 2015 at 16:38

  Shadowhunters ga ik sowieso kijken!!!

 • Reply Esther december 28, 2015 at 18:10

  Ik ben zo benieuwd naar shadowhunters! 🙂

 • Reply hetboekenik december 29, 2015 at 17:01

  De shadow hunters wil ik zeker zien. Nu nog vriendlief overtuigen, zodat we samen kunnen kijken 🙂

 • Leave a Reply