TV-series

Nieuwe series om binnenkort te kijken #14

 

Wintertijd! Tijd voor nieuwe series! Komende week komen er weer drie nieuwe series uit waarvan ik denk dat ze zeker de moeite waard zijn om te kijken. Iets meer actie deze keer, maar tegelijkertijd ook een hoop humor.

Wicked City
Wicked City, met in de hoofdrol Ed Westwick (!!!!!). Eigenlijk al genoeg reden om deze serie te gaan volgen. De serie begint met een moordzaak uit 1982. Twee detectives zijn op zoek naar een groep serie moordenaars die de regio terroriseren.
Wicked City is begonnen op 27 oktober 2015.

Ash vs. Evil Dead
Een nieuwe horror comedy! (ja echt) Aah heeft de afgelopen 30 jaar verantwoordelijkheid vermeden. Totdat iets de hele mensheid dreigt te vernietigen, is Ash de enige hoop van de mensheid.
“Evil is always waiting in the shadows.”
Ash vs. Evil Dead is te zien vanaf 31 oktober 2015

Agent X
Verborgen voor het publiek, zelfs voor de president.. wordt er een top secret agent opgeleid. De secret agent wordt gespeeld door Jeff Hephner (whah!) Hij speelde ook een rol in Interstellar.
Agent X is te zien vanaf 8 november 2015

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.