3x nieuwe series die komende tijd verschijnen waar ik naar uit kijk
nieuwe series
TV-series

Nieuwe series die komende tijd verschijnen

Onlangs heb ik een paar toffe trailers voorbij zien komen waarvan ik meteen wist: die wil ik zien. Ik heb een paar trailers op een rij gezet van nieuwe series die komende tijd verschijnen waarvan ik denk: deze titels hebben potentie!

Per toeval zag ik dat de zender van veel van de series hetzelfde is: The CW Network; zij zenden ook Riverdale en Dynasty uit. Dit zijn momenteel mijn favoriete TV-series dus ik wist meteen dat dit hele toffe series konden zijn.

Nancy Drew

Nancy Drew speelt zich af in de zomer nadat Nancy is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld.
Super cool, Nancy Drew is een boek dat nu een serie krijgt. Er zijn al meerdere verfilmingen van uitgekomen, maar ik denk dat deze TV-serie wel een groot succes kan worden (op basis van de trailer).
Als het goed is, verschijnt de TV-serie van Nancy Drew dit jaar nog.

Batwoman

Batwoman is gebaseerd op het DC Comics-personage met dezelfde naam. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid gaat Kate Kane als Batwoman de straten van Gotham op. Zij is een lesbische en hoog opgeleide straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad te laten stoppen.

Superhelden? Yes. Vrouwen als superheld? Hell yes. Mét badass Ruby Rose in de hoofdrol en ze speelt de hoofdrol van Kate, die een nicht is van Bruce Wayne. Het klinkt als een spannende serie en ik kan niet wachten.

Dit jaar zal Batwoman verschijnen, maar de officiële releasedatum kon ik niet vinden.

Katy Keene

Katy Keene volgt de levens en liefdes van vier iconische karakters van Archie Comics. De muziekdrama vertelt het ontstaan ​​en de worsteling van vier aspirant-kunstenaars die succes proberen te scoren op Broadway en in de opnamestudio.

Na het zien van de trailer wilde ik meteen alle afleveringen zien. In de serie zie je onder meer Josie van Riverdale, die haar eigen remake krijgt in Katy Keene. Waar het exact over gaat, is nog onbekend, maar ik denk dat deze teaser best veel aan ons vrijgeeft.

Je moet nog wel even wachten tot hij uitkomt: 2020 verschijnt Katy Keene pas!

Heb jij nog nieuwe series waar je naar uitkijkt?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Bettie juni 15, 2019 at 20:01

    Oeeeh, Ik was echt net op zoek naar nieuwe series. Maar ik denk nu dat ik ga wachten op Nancy Drew en Batwoman. Al moet ik zeggen dat ik echt kan zien dat NancyDrew door de makers van Riverdale is gemaakt. Hopelijk stellen ze mij niet teleur met deze serie. Ik vond Riverdale al snel best slecht worden.

    Bettie
    http://www.thewildflowerhippie.com

  • Leave a Reply