TV-series

Nieuwe serie: Riverdale

Riverdale

Eindelijk is er weer een nieuwe serie verschenen! Sinds dit weekend kun je de serie Riverdale bekijken, een serie die ontwikkeld is door The CW. The CW ken je wellicht wel van Gossip Girl en The Vampire Diaries. Riverdale bestaat uit knappe meiden, knappe jongens en een spannend verhaal. Dit moet wel een leuke serie zijn!

De serie draait om een paar tieners die erachter komen dat het surreële afspeelt rondom het dorpsleven – met het donker en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale’s mooi aanzien. Het is allemaal duister en spannend, maar ook romantiek speelt natuurlijk een belangrijke rol.

Riverdale

Acteurs in Riverdale

In Riverdale spelen een aantal vrij onbekende acteurs, zoals K.J. Apa en Madelaine Petch. Er spelen twee bekendere acteurs in: Cole Sprouse, hoofdpersoon van de Disney serie The Suite Life of Zack & Cody én Luke Perry, bekend van Beverly Hills, 90210. Leuk feitje: de serie is gebaseerd op de strips van Archie. Dat is iets wat wij helemaal niet wisten, iets wat je ook helemaal niet zou zeggen!

RiverdaleRiverdale Riverdale

Met maar heel weinig informatie en een leuke trailer zijn we dan ook lekker gemaakt, en sinds eergisteren kun je de serie bezichtigen op Netflix. Super fijn dat we hem ook in Nederland kunnen kijken. Helaas wordt er wekelijks maar 1 aflevering op Netflix geplaatst, dus je moet geduld hebben. Er zijn in totaal 13 afleveringen en de eerste aflevering vonden wij allemaal echt heel spannend. Het is net een mix tussen PLL en Gossip Girl!

Dus: ben je op zoek naar een leuke en vooral spannende serie? Stop dan met zoeken en kijk snel de eerste aflevering op Netflix! Iedere week kun je weer genieten van een nieuwe aflevering. Lekker oldskool, in plaats van het bingewatchen dat we gewend zijn.

Genoeg gepraat, kijk maar gauw de trailer!

Bron beeld: The CW

 

7 Comments

  • Fleur

    Ik heb toevallig gister de eerste aflevering gezien maar ik weet het nog niet zo goed.. Ben heel benieuwd naar wat komen gaat en of dit een beetje in de buurt van The Vampire Diaries en Gossip Girl komt! We gaan het zien:)

  • Kelly

    Ik vind het wel echt verschrikkelijk dat het overal word vergeleken met Gossip Girl -ik zie de overeenkomst niet- maar verder vind ik het tot nu toe wel een leuke serie! Heb de eerste aflevering vanochtend gezien 🙂

  • Ayla

    Ik ben meteen helemaal hooked! Omdat ik niet door had dat er maar 1 aflevering per week komt zat ik te schelden op m’n tv omdat ie niet meteen doorspeelde. Maar eigenlijk vind ik dat juist wel weer leuk, bingen gaat zo snel, met 1 per week kan je er wat meer naar toe leven en ervan genieten. Topserie dit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.