Netflix

Nieuwe serie op Netflix: Ozark

Sinds kort is er weer een nieuwe serie op Netflix: Ozark. De serie gaat over een man die met zijn gezin moet verhuizen naar de Ozarks, omdat hij geld moet witwassen voor een Mexicaans drugskartel. In deze blogpost vertel ik wat ik van de serie vind en wat mijn eerste indrukken zijn. 

Toen ik de trailer zag van deze serie, dacht ik: hey, dat is wel een leuke serie om samen met mijn vriend te kijken. En hij dacht precies hetzelfde. Bekijk de trailer van Ozark hieronder en lees verder onder de video!

Ozark gaat over de familie Byrde die een normaal leven leidt. Tenminste, dat lijkt zo. Vader Marty Byrde (Jason Bateman, bekend van Horrible Bosses en The Switch) is namelijk een witwasser voor een Mexicaans drugskartel. Wanneer het misgaat, moet hij met zijn gezin verhuizen van Chicago naar de Ozarks in Missouri.

De serie wordt veelal vergeleken met Breaking Bad en dat is wel te verklaren. Ozark gaat namelijk ook over drugs. Niet het maken ervan, zoals in Breaking Bad het geval was, maar het witwassen ervan. Dus mocht je Breaking Bad leuk vinden, dan is Ozark wellicht ook wat voor jou.

Ozark op Netflix

Wij hebben nu de eerste paar afleveringen gezien en we vinden het tot nu toe heel leuk. Het kijkt lekker weg en de verhaallijn spreekt me wel aan. De serie heeft 10 afleveringen en wij gaan het seizoen sowieso afkijken!

Ga jij Ozark op Netflix kijken? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.