Netflix

Nieuwe serie op Netflix: Dynasty

Onlangs is er een nieuwe serie verschenen op Netflix die direct mijn aandacht trok: Dynasty. De trailer zag er veelbelovend uit en daardoor besloot ik de serie te kijken, en vandaag lees je wat ik ervan vind.

Tussen 1981 en 1989 verscheen de soapserie Dynasty, een erg populaire serie die jarenlang op de voet werd gevolgd door veel fans. Anno 2017 besloot Netflix de serie opnieuw uit te brengen met een geheel nieuwe cast, waaronder actrice Elizabeth Gillies (die ken je misschien wel van de serie Victorious) in de hoofdrol.

Dynasty

Dynasty

De serie wordt vooral geprezen omdat het een Gossip Girl look alike serie moet zijn, daar kan ik me wel in vinden omdat het zich afspeelt in een wat rijkere en luxere omgeving. Dure kledingstukken (die heel mooi zijn), gigantische huizen, auto’s (inclusief chauffeurs) en veel, mooi en lekker eten. Oh ja, en schandalen. Klinkt best als Gossip Girl, toch? Het gaat om erfgenamen, vandaar de naam dynasty.

Waar gaat Dynasty over?

De reboot volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, zoals zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington, en haar vroeger stiefmoeder Cristal, een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.

Wat vind ik van Dynasty?

Hoewel het een Amerikaanse serie is, merk je aan alles dat het lekker overdreven is. Maar om eerlijk te zijn: ik houd daar wel van. Dat is met alle Amerikaanse series zo die ik volg, dus ik geniet er extra van op dit moment.

Tot nu toe ben ik keihard aan het genieten van de serie en kan ik alleen maar smullen van het verhaal. Er is nog maar één aflevering verschenen, dus ik kan er vrij weinig over zeggen. Tot dusver hoop ik zeker dat er een tweede seizoen zal verschijnen, juist omdat het boordevol drama en spanning is. Hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen zullen we zien, ik ben benieuwd. Wellicht geef ik aan het einde van seizoen 1 een korte recap en geef ik mijn echte ongezouten mening.

Dynasty is te zien op Netflix en iedere week verschijnt een nieuwe aflevering.

Heb jij de remake van de serie Dynasty al gezien?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *